Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
T'ajude a preparar proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià 9/h
Raquel
Castalla 
1h Responde en 1 hora
Perfil y títulos verificados
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

T'ajude a preparar proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

Hola!

Sóc Raquel, graduada en Filologia Catalana i realitze classes de Valencià. Concretament, faig classes per preparar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, però també puc ajudar-te en altres matèries com ara Valencià: llengua i literatura o Llengua Angles. La metodologia que seguis s'adapta a les necessitats de cada alumne.

Informaciones prácticas sobre Raquel

Imparto catalán, valenciano. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, A1, A2, B1, B2, C1, C2, otros, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Raquel

Treballe com a professora particular des de fa tres anys. Tanmateix, el curs passat el vaig dedicar a realitzar quatre cursos de preparació de les proves de la JQCV (elemental, mitjà i superior) a treballadors d'embreses públiques, treballant directament per a aquest organisme. He format diversos alumnes, els quals solen obtenir resultats satisfactoris.

Curriculum Vitae de Raquel

Tinc el títol de Filologia Catalana (2010/2014) i el Màster de Professorat (2015), actualment també estic cursant Estudis Anglesos, els quals tinc previst acabar el curs vinent. Tant les classes particulars i com les grupals m'han ajudat a millorar com a professora i respondre a les necessitats de l'alumnat.


¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de catalán cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de valenciano si lo necesitas.