Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Antiga estudiant del Liceu Francès de Barcelona dóna classes de francès de qualsevol nivell a Barcelona 12/h
Matilde
Barcelona 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Antiga estudiant del Liceu Francès de Barcelona dóna classes de francès de qualsevol nivell a Barcelona

Sóc una estudiant universitària de Física i antiga alumna del Liceu Francès de Barcelona que s'ofereix a donar classes de francès de qualsevol nivell a Barcelona. Fa 4 anys que dono classes a nens de diferents edats (entre 12 i 15 anys) però també puc donar classes a adults. Puc rebre els alumnes a casa o desplaçar-me, segons convingui.

En principi no cobro els desplaçaments, a no ser que sigui molt lluny de casa. EL preu no varia segons el nivell, però si es fa més d'una hora de classe a la setmana puc arreglar el preu.

Informaciones prácticas sobre Matilde

Imparto francés. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, A1, A2, B1, B2, C1, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Matilde

Fa 4 anys que dono classes particulars, durant els quals he ajudat ja a 5 alumnes i els resultats sempre han estat molt bons. Els alumnes han aconseguit els objectius que s'havien proposat i fins i tot els hem millorat. També he ajudat a preparar un examen oficial de francès, que l'alumne va aprovar.

Curriculum Vitae de Matilde

Vaig estudiar al Liceu Francès de Barcelona (gràcies a això el nivell de francès és com si fos natiu) i porto dos anys cursant Física a la Universitat de Barcelona.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de francés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.