Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Aprèn amb classes dinàmiques i diferents a rodalies de Sils i Girona 12/h
Ariadna
Gerona 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Aprèn amb classes dinàmiques i diferents a rodalies de Sils i Girona

Ajuda a nens i nenes que tenen dificultats per fer els deures o per estudiar algunes matèries. La meva feina es centra en ajudar-los en el dia a dia, a més de proporcionar-los tècniques d'estudi i de treball que els hi permeti, progressivament, anar fent la feina de manera autònoma sense l'ajut de terceres persones.

Per desplaçaments superiors a 10km del meu domicili es cobraria un suplement de 2€.

Informaciones prácticas sobre Ariadna

Imparto ayuda con los deberes, apoyo escolar, cuidado de niños, ayuda en la redacción cv - carta de presentación. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Me he conectado este mes.

Experiencia de Ariadna

Des de fa 3 anys que he impartit classes particulars a diferents nens d'edats entre 8 i 12 anys. Aquestes classes han servit perquè milloressin considerablement el seu nivell escolar i, al mateix temps, perquè adquirissin nous hàbits i tècniques d'estudi.

Curriculum Vitae de Ariadna

Titulación : Graduado Periodisme

Professora particulars de nens i nenes de primària. Aquestes classes es basaven en fer els deures i donar suport en aquelles matèries on l'alumne tenia més dificultat.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer apoyo escolar si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra cuidado de niños para todos los gustos! Encontrar ayuda en la redacción CV - carta de presentación nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.