Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Atenció, atenció: Classes d'anglès divertides a Terrassa. Aprengui sota la seva responsabilitat 16/h
Isaac
Terrassa 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Atenció, atenció: Classes d'anglès divertides a Terrassa. Aprengui sota la seva responsabilitat

Vols aprendre anglès, saps que avui en dia és una competència indispensable i, malgrat tot, et fa mandra posar-t’hi. La veritat és que veient els sistemes tradicionals d’ensenyar-lo a mi també me’n faria: fer fitxes i més fitxes, repetir frases en veu alta, traduir textos inacabables...

L'anglès, però, no és necessàriament avorrit ni complicat. És cert que per poder parlar-lo també s'ha d'estudiar la teoria. No hi ha dreceres. És un procés llarg i que requereix esforç. Però, qui diu que no puguis passar-t’ho bé?

Les meves classes són intrínsecament dinàmiques. L'alumne està parlant o interactuant constantment, tingui el nivell que tingui. Encoratjo l'atreviment i la pèrdua de vergonya per aprendre mitjançant assaig i error.

D’altra banda, considero essencial el constant contacte amb el món real i el porto a classe mitjançant cançons, fragments de pel·lícules i televisió, diaris i fins i tot converses amb angloparlants per internet. Això permet a l’alumne entendre perquè cal saber allò que està aprenent, l’ajuda a fixar els nous coneixements i resulta extremadament motivant veure que “estic entenent anglès de veritat!!”.

Finalment, crec en la diversió com a eina bàsica per a un aprenentatge eficient. Per molt grans que ens fem, a qui no li agrada jugar? Sembla que aprendre i divertir-se sigui incompatible, quan realment és quan ens divertim que aprenem més i millor.

En tot cas, no cal que et quedis amb la meva paraula. Prova-ho! Que vegis si et sents a gust, si és com et pensaves, si veus que aprens, si t'agrada el meu estil, etc. Si no en quedes content/a, no et cobro la classe. Només si tu estàs plenament convençut/da que estàs aprofitant els diners al màxim jo tindré la motivació i la confiança per dedicar-m'hi com cal. Jo no ofereixo el preu més baix ni et garanteixo que parlaràs perfectament en poc temps. El que sí puc oferir-te són classes personalitzades i de qualitat.

Faig totes les classes a domicili.

He estudiat anglès al Regne Unit i Irlanda i he treballat a l’estranger. Des de fa més de dos anys faig classes d’anglès per compte propi i en acadèmia.

Per a més informació, no et faci vergonya contactar-me!

Informaciones prácticas sobre Isaac

Imparto inglés, FCE, PET, inglés británico, inglés americano. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, A1, A2, B1, B2, básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Me he conectado estas dos últimas semanas.

Experiencia de Isaac

Fa més de tres anys que faig classes d'anglès en academia i per compte propi. Durant aquest temps, he ajudat un gran nombre d'alumnes a presentar-se a un examen oficial, aprovar l'anglès de l'escola-institut o simplement a millorar el seu nivell d'anglès.

Curriculum Vitae de Isaac

Sóc graduat universitari, titulat amb mèrits en l’examen Cambridge Advanced, he estudiat anglès al Regne Unit i Irlanda i he treballat a l’estranger.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de FCE si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de PET para todos los gustos! Encontrar clases de inglés británico nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.