Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Barcelona 
Mariona
Barcelona 
Satisfacción 100% garantizada
20€ /h
¡1a clase gratis!
Mariona
Barcelona
20€ /h
¡1a clase gratis!
Superprof desde hace más de 1 año
Perfil y títulos verificados
Responde en 24 horas
1a clase gratis

Aula de Música Mariona Casanovas, violinista i compositora. Classes a Barcelona. Violí classic i modern, llenguatge musical i composició.

Hola a tots! Em dic Mariona, sóc professora de violí i tinc molt d'amor a la música. • M'agradaria oferir classes particulars de violí • Material didàctic està inclòs en el preu • Primera classe GRATUÏTA • Classes eficaces i divertides amb diferents activitats • Possibilitat de grups petits (3-4 persones) • Si vols saber més: (información oculta)

Imparto lenguaje musical, violín, composición. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.
Doy clases presenciales, en mi domicilio.
Doy clases por webcam.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Mariona

Amb més de 10 anys d'experiència pedagògica que m'avalenels curs anterior he format a més de 70 alumnes al meu càrreg. Ensenyo a nens des dels 3 anys fins a adults, tant en classes particulars, com en escoles. M'agrada sempre innovar en la manera d'ensenyar i per això actualment estic treballant la conducta infantil conjuntament una psicòloga clínica. Cada vegada sento més la necessitat de formar la meva pròpia aula de música, i per això et convido a que entris a (información oculta) on trobaràs tot el que fem, podràs demanar informació, i a més trobaràs un apartat de blog sobre pedagogia musical :)

Curriculum Vitae de Mariona

Sóc llicenciada en violí pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i també toco el piano, cosa que em permet acompanyar els alumnes a classe. He perfeccionat la meva tècnica amb Sergey Teslya durant un any a Madrid i posteriorment he fet el Màster en Composició de Bandes Sonores a l'ESMuC, on he obtingut la més alta qualificació.
M'encanta treballar amb nens, i desenvolupar un ensenyament que estimuli la creativitat de l’alumne. El meu objectiu és garantir a l’alumne una educació musical d’alta qualitat que li permeti, si ho desitja, optar a uns estudis i carrera professional en l’àmbit de la música, però també a nivell a mateur poder-ne gaudir.

Profes similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de violín si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de composición para todos los gustos!

Elda
Profesor titulado de Violín, piano, lenguaje musical e improvisación. ¡Disfruta la música!
20€
Vicente
  • (1 opinión)
¡1a clase gratis!
Clases presenciales Perfil verificado
Madrid
¡Aprende música a través del VIOLÍN! Violinista profesional oferta clases a TODOS LOS NIVELES en Madrid.
20€
Sofía
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 20€ No disponible 20€
5 h. 100€ No disponible 100€
10 h. 200€ No disponible 200€
20/h ¡1a clase gratis!