Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Busquem professor/a d'anglès 13/h
Novacademia
Sant Feliu de Codines 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Busquem professor/a d'anglès

Busquem professor/a d'anglès zona Barcelona amb nivell certificat oficialment C1 (CAE) o C2 (CPE).
També professors nadius amb certificació oficial CELTA o similar. Només persones amb experiència mínima de 2 anys. Inici Octubre 2015. Contracte temporal. Disponibilitat de matins i tardes o només tardes.

NOVACADÈMIA es un centro de formación para niños y adultos dedicado a la enseñanza de idiomas y al refuerzo escolar. También ofrecemos clases de técnicas de estudio, ayuda en los deberes y servicio de psicopedagogia y de terapias conductuales y emocionales.

Informaciones prácticas sobre Novacademia

Imparto inglés. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Novacademia

L’informem que les seves dades s'incorporaran a un fitxer de propietat i titularitat de NOVACADÈMIA amb finalitat acadèmica i a fi de mantenir-lo informat sobre nous serveis , cursos o activitats.
NOVACADÈMIA l’informa que compleix amb la vigent normativa de protecció de dades i amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Els usuaris poden exercir en tot moment el seu dret d’accés, rectificació, oposició, cancel•lació, i comunicar el seu desig de no rebre més informació, mitjançant sol•licitud escrita per e-mail, o a través de correu postal adreçant-se a NOVACADÈMIA C/Rector Tomàs Vila 5 - 08182 Sant Feliu de Codines.


Persona de contacto: Natàlia Balaguer
Teléfono de contacto: (información oculta)
Url Web: (información oculta)

Academia

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.