Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Canto coral para adultos o infantil todos los martes! ven a cantar! 3/h
El Petit Estudi Musical
Lliçà de Vall 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Canto coral para adultos o infantil todos los martes! ven a cantar!

Les classes són grupals,
Infantil: Ja s’apropa el Nadal i amb ell les nadales, i a “El PetitEstudi Musical” volem formar un cor que interpretarà nadales d’arreu del món. Convidem als nens i nenes de 8 a 16 anys a formar part del cor infantil. Les classes es faran els dimarts de 19 a 19:45 h. Afanyeu-vos que tenim concert el 18 de desembre! És un taller gratuït pels alumnes d’”El Petit Estudi Musical”, per la resta d’alumnes el preu serà de 10 euros al mes.

Adults:Vols formar part d’un cor? A “El Petit Estudi Musical” volem convidar-te a cantar plegats, farem cançons, clàssiques, modernes, bandes sonores, Gospel… Anima’t i fes sonar la teva veu! Ens trobarem els dimarts de 19:45 a 20:45. Gratuït pels alumnes d’”El Petit Estudi Musical, i 10 euros mensuals per la resta. T’hi esperem, tenim concert el dia 18 de desembre.

El preu final és mensual, 10 euros al mes.

Informaciones prácticas sobre El Petit Estudi Musical

Imparto coro. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Me he conectado esta semana.

Experiencia de El Petit Estudi Musical

Durant molts anys he dirigit diferents cors de diverses edats, des de nens, adolescents, adults i tercera edat. És el millor per a passar-t'ho bé compartint moments espacials que proporciona la música. Vine a gaudir amb nosaltres del so de la teva veu.

Curriculum Vitae de El Petit Estudi Musical

Sóc violinista, i directora de cors i orquestra, en l'actualitat sóc ajundant de direcció de l'Orquestra de Mataró. He viatjat per arreu d'Europa gràcies a la música i amb la música, m'agradaria compartir amb tothom aquests moments musicals viscuts.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de coro cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.