Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Clases particulares primaria, eso, bachillerato y refuerzo escolar Sabadell, Vallès y Barcelona 14/h
Miguel
Sabadell 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Clases particulares primaria, eso, bachillerato y refuerzo escolar Sabadell, Vallès y Barcelona

Professor amb més de set anys d'experiència docent ofereix classes de català i castellà per a nouvinguts, reforç escolar de primària, ESO i batxillerat; classes de totes les matèries d'ESO i totes les matèries d'humanitats de batxillerat. També puc fer el seguiment per a proves d'accés, sel·lectivitat i altres titulacions. He treballat a les principals empresses de classes a domicili amb excel•lents resultats, a instituts fent suport general i tècniques d'estudi, he treballat tres anys com a professor i tutor d'ESO i Batxillerat en un centre educatiu amb alumnes amb dificultats per superar els seus reptes acadèmics. Explico amb claretat els continguts i junts podem organitzar eficaçment l'estudi per obtenir els millors resultats. Truca'm al 6 9 9 7 1 8 8 3 2 , envia'm un wtsapp o si prefereixes envia'm un correu i immediatament contactaré amb tu perquè comencem a treballar.

Informaciones prácticas sobre Miguel

Imparto ayuda con los deberes, filosofía, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, escuela de adultos, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Miguel

Titulación : Licenciado Filosofia

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos!