Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Clases de refuerzo escolar para primaria y ESO. Técnicas de estudio. Terrassa. 15 /h
Carmen
Terrassa 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Clases de refuerzo escolar para primaria y ESO. Técnicas de estudio. Terrassa.

Què faig?
Reforç escolar.
Intervenció en dificultats escolars i trastorns de l’aprenentatge.
Tècniques d’estudi.

Com ho faig?
Treballant individualment les habilitats i competències necessàries per tal de superar les exigències escolars de forma positiva.
Promovent el treball coordinat amb les famílies i l’escola per tal d’intentar solucionar de forma conjunta les dificultats que el nen/nena presenti dins l'àmbit escolar.

Informaciones prácticas sobre Carmen

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, lengua castellana y literatura, apoyo escolar, lectura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Experiencia de Carmen

Tinc àmplia experiència impartint classes a alumnes de primària i ESO amb diferents graus de dificultats a nivell d'aprenentatge escolar i en diferents matèries escolars.
Les classes sempre són individuals per tal treballar les assignatures o els àmbits concrets en els quals els nens /nenes presentin dificultats.

Curriculum Vitae de Carmen

Qui sóc?
Sóc Llicenciada en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona. Vaig cursar un Màster en “Intervenció psicopedagògica en nens/nenes amb necessitats educatives especials” per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona. Així com el curs de postgrau en “Trastorns del llenguatge escrit. Dislèxia” per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics de Barcelona.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lengua castellana y literatura para todos los gustos! Encontrar apoyo escolar nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.