Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

Profesores a domicilio de apoyo escolar en Sant Joan les Fonts

9 profesores particulares cerca de ti

Nuestra selección de profes
de apoyo escolar en Sant Joan les Fonts

Les Fonts
12€/h
Marta
¡Primera clase gratis!

Mestra d'Educació primària s'ofereix per a reforç escolar de totes les matèries

Sóc mestra d'Educació Primària amb nivell d'anglès i especialitzada en educació visual i plàstica que s'ofereix a fer classes i/o reforç escolar de qualsevol de les matèries d'Ed. primària. Pel que fa a la meva metodologia, m'agrada que els meus alumnes aprenguin de manera significativa i per això parteixo d'on sap l'alumne per a construir el seu aprenentatge.

Olot
12€/h
Lorena
¡Primera clase gratis!

Llengua Catalana i Literatura, nivell Primària i ESO (Mestra d'educació Primària) Zona Garrotxa

Ajudar als alumnes a llegir, escriure i a parlar correctament el català. Ajuda a l'hora de fer els deures: ortografia, lèxic, sintaxis, etc. S'inclou també la literatura. Preparació d'exàmens, de proves, deures, etc. Ofereixo unes classes particulars divertides però eficients.

Olot
12€/h
Sandra

Clases particulares a primaria y ESO

Me ofrezco para dar clases de refuerzo en general (hacer deberes, explicar temas, repasar, preparación de exámenes, etc) para niños de primaria y ESO. Tambien puedo dar clases de piano y de patinaje artístico.

Olot
10€/h
Ana ºº
¡Primera clase gratis!

Estudiante de técnico educación infantil da clases diversas a nivel de primaria, ESO y bachillerato en Girona u Olot

Estudiante de técnico superior en educación infantil da clases diversas de apoyo a primaria y ESO en cualquier asignatura. Soy una persona muy comunicativa y creo que con paciencia, dedicación y esfuerzo se puede llegar a alcanzar cualquier meta que nos propongamos.

Olot
9€/h
Rosa

Mestra amb experiència s’ofereix per donar classes a alumnes de Primària

Deures, repàs, reforç i seguiment de l’agenda. Classes grupals i també atenció personalitzada.

Olot
11€/h
Raquel
¡Primera clase gratis!

Maestra de educación primaria da clases de refuerzo, inglés (PRIMARIA Y ESO) y alfabetización para adultos en Olot o Figueres.

Mi nombre es Raquel y estoy graduada en "Educación primaria con especialización de adultos". Actualmente estoy realizando un máster de Acción socio-educativa (trastornos de la conducta y acogimiento residencial). Clases dirigidas a primaria, ESO y adultos que quieran aprender catalán o castellano.

Banyoles
10€/h
Júlia
¡Primera clase gratis!

Estudiant de magisteri, m'ofereixo per impartir classes particulars, zona Pla de l'Estany. Nivell primària i/o 1r-2n Eso. (Deures, repàs, estudi, etc.)

M'ofereixo per impartir classes a alumnes de primària i/o 1r-2n d'ESO. Possibles tasques: -Fer deures, treballs, ... -Estudiar per exàmens -Repàs dels continguts treballats a classe - Altres La metodologia de les classes aniràn relacionades a les necessitats de l'alumne, segons el que es treballi a l'escola.

Torelló
10€/h
Roser
¡Primera clase gratis!

Reforç escolar per a nivell de primària i ESO. Diplomada en magisteri ofereix classes particulars per que els vostres fills tinguin millor rendiment acadèmic. Em desplaço a domicili si cal.

Utilitzo tècniques de síntesi de text, esquemes però sobretot l'aprenentatge visual i significatiu, si s'escau. Ajudo amb l'organització de la feina per poder ser més eficaç i aprendre mentres es fan els deures. També utilitzo recursos visuals O vídeos de la xarxa per tal d'aprendre i crear el coneixement molt més significatiu.

Manlleu
10€/h
Laia
(1 opinión)
¡Primera clase gratis!

Classes de reforç a nens i nenes de primària (també amb necessitats educatives), llengua, anglès, matemàtiques...

Em dic Laia, sóc mestra d'Educació Infantil i tinc el màster de Psicopedagogia. Conec diferents estratègies per poder ajudar als vostres fills a aprendre, adaptant el contingut i metodologia de les classes a les necessitats concretes de cadascú.

Eficaz,
Rápido, gratuito.

Aprende en total confianza

1
Encuentra
tu profe ideal entre profes titulad@s, con evaluaciones y disponibles.
2
Reserva
tu primera clase hoy mismo. L@s profes responden en el día.
Con total libertad
La primera clase es gratis. Trabajarás en directo al mejor precio y sin intermediarios.

Consulta todas nuestras clases de apoyo escolar

Hay miles de profes que te pueden enseñar apoyo escolar.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Sant Joan les Fonts.

Por ciudad

Por país

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Sant Joan les Fonts para tus clases de apoyo escolar

L@s profes particulares de apoyo escolar en Sant Joan les Fonts

Tú eliges quién te ayudará a aprender apoyo escolar. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de apoyo escolar en Sant Joan les Fonts y alrededores.Las clases particulares de apoyo escolar te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Sant Joan les Fonts. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.