Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

54 profes particulares en Gerona
para tus clases de ayuda con los deberes

54 profes de ayuda con los deberes en Gerona

Ana
Girona
Clases y ayuda con los deberes (Primaria/ESO/Bachillerato) en Girona

Mujer con experiencia en impartir clases particulares, a todas las edades. Graduada en audiovisuales por la universidad politécnica de barcelona. Experta fotógrafa con estudios superiores de fotografía en londres (inglaterra). Experiencia de canguro, tanto en cataluña, como en londres (inglaterra) Clases particulares y técnicas de estudio, ayuda con los deberes.

Laura
Girona
Clases particulares professora con experiencia y entrenadora personal

Estudiante de inef con experiencia dando clases a niños/as de primaria y eso con los deberes y catalán para adultos. Tengo experiencia con niños y adolescentes des de hace 6 años. Clases a domicilio o en mi casa dependiendo de su disposición particular.

Ivan
Girona
Clases particulares de Inglés (todos los niveles), Castellano, Catalán, Latín, Refuerzo escolar.

Soy estudiante de filología inglesa de cuarto cuso y ofrezco clases de inglés durante todo el verano. Desde nivel básico hasta nivel avanzado. Me adapto a las necesidades del alumno. También imparto clases de castellano, catalán, latín, filosofía a nivel de primaria, eso y bachillerato.

Roser
Girona
Diplomada en educació Primària i EGB

Ofereixo molta experiència com a mestra en totes les etapes de l'alumnat. Classes de reforç i millora per a alumnes d'infantil, primària i eso. Ajudo a fer els deures d'estiu i a preparar els exàmens de setembre. Repàs general per començar bé el proper curs. Al meu domicili o al domicili particular.

Josep maria
Girona
Classes particulars per alumnes de Primària i ESO

Graduat en economia ofereix classes de reforç a preu econòmic amb el propòsit de que l'alumne adquireixi un bon aprenentatge, i a més que obtingui grans resultats en les seves qualificacions. Cal recalcar que tinc experiència prèvia en l'àmbit. Soc una persona responsable i competent. Disposo de flexibilitat horària per dur a terme les classes.

Sara
Girona
Profesora de español y catalán

Hola, Me llamo sara y soy profesora de catalán y castellano, tanto para niños como para adultos. Tengo 28 años, soy filóloga y tengo un máster de enseñanza de castellano y catalán como lengua extranjera. Doy clases a domicilio o en academias. El precio de las cases puede variar o ser más flexible según el número de alumnos y las horas lectivas a la semana.

Marta
Girona
Classes de reforç escolar

Graduada en magisteri musical i en el grau professional de música (piano). Amb molta experiència. Classes de reforç de totes les assignatures a nivell de primària. També conversa en anglès a nivell de primària i ajuda en tècniques d'estudi i reforç d'assignatures concretes.

Gemma
Girona
Classes a domicili

Mestra d'educació primària i infantil s'ofereix per fer classes a domicili a nens i nenes d'educació primària i secundària. També dono classe d'informàtica i mecanografia. Preparació de proves d'accés a cicles formatius i prova de majors de 25 anys. Totes les classes es realitzen a domicili.

Marc
Girona
Professor particular para refuerzo escolar y para lenguas, literatura, filosofia...

Graduado en humanidades y estudios culturales entusiasmado en la transmisión del conocimiento. Me encantan los niños, soy monitor de un esplai. Soy ordenado, inquieto y preparo a conciencia las clases.

Mar
Girona
Estudiant de Doble Titulació d'Educació Infantil i Educació Primària a la Udg. M'ofereixo per donar classes particulars de català, anglès, piano, filosofia i en general ajuda acadèmica a estudiants de

Em considero una noia divertida i dinàmica, amb ganes que els meus alumnes aprenguin i sobretot gaudeixin aprenent. Com a futura mestra dono molta importància al treball i a la constància, però sobretot en la manera com els infants aprenen i en desenvolupar i potenciar la seva motivació envers l'estudi i l'aprenentatge.

Maria
Girona
Estudiante de master de la abogacia ofrece clases particulares en diversas materias

Soy estudiante de máster de la abogacía , dispongo de título de monitora de tiempo libre, título de inglés ( pet of cambridge, 2ndo de la escuela de idiomas, b2.

Vanesa
Girona
Graduada en Magisteri per la UDG

Hola, M'ofereixo per donar classes de repàs i ajudar a estudiar a diferents nivells. També faig classes d'anglès a grups de segon cicle d'educació infantil, (mínim 5 alumnes per hora). A més, disposo d'una aula llogada en una acadèmia on faig classes a grups reduïts i també em desplaço al domicili de l'alumne/a. Podeu triar.

Mònica
Girona
Classes de Primària, ESO, CFGS (matemàtiques, català, castellà, informàtica, etc)

Em dic mònica, sóc enginyera tècnica en informàtica, imparteixo classes particulars per a alumnes de primària, eso i cfgs. Tinc àmplia experiència docent a tots nivells, edats i matèries. Sóc responsable, seriosa i tenaç. M'agrada que l'alume avanci en el seu aprenentatge i millori els seus resultats acadèmics, aptituds i competències.

Esther
Girona
Classes de repàs a Primària

Diplomada en magisteri de primària, responsable, seriosa, puntual, resolutiva. M'ofereixo per a donar classes de repàs, preparació per a examens, tècniques d'estudi, etc. Al domicili de l'alumne o al propi domicili. També classes per a grups reduïts. Preus a convenir. Informa't sense compromís.

Antonio josé
Girona
Classes personalitzades i reforç

Professor de geografia i historia, amb experiència a l'escola pública tant a primària com a secundària, s'ofereix per donar classes personalitzades a nivell de primària, eso, batxillerat i diferents proves d'accés. A part de geografia i historia també puc donar altres assignatures, consulta'm. Preus molt assequibles, 5 euros hora o preus a convenir.

Marta
Girona
Problemes de l'Aprenentatge i tècniques d'estudi

Psicòloga amb experiència amb adults i nens s'ofereix per a fer reeducacions en problemes de l'aprenentatge (dislèxia, disgrafia, tdah,. ) . També problemes en adults, tècniques d'estudi i preparació de proves psicotècniques.

Laia
Girona
Classes de inglés i repaso escolar Barcelona (Eixample - Sants)

Diplomada en turismo se ofrece para dar classes de inglés y/o de repaso escolar. Horas a convenir.

Dasha
Girona
Profesora particular para Primaria y ESO. Refuerzo y técnicas de estudio

Soy maestra de primaria graduada por la universitat de girona y me ofrezco para dar clases particulares de primaria y eso. Tengo una amplia experiencia en refuerzo (8 años) con niños y jóvenes desde los 5 hasta los 17 años. Doy refuerzo en técnicas de estudio, enseñanza individualizada, diferentes métodos y enfoques, dependiendo de las necesidades.

Alba
Girona
Educació Social

Soc una estudiant de 21 anys del 4t any de la carrera d'educació social que m'ofereixo per fer classes particulars de totes les assignatures (tret de física, química, dibuix tècnic i francès). Tinc experiència com a professora particular, com a monitora de casals i colònies i com a entrenadora de voleibol, tot amb infants d'entre 6 i 12 anys.

Natàlia
Girona
Classes particulars de reforç, anglès i català amb tècniques d'estudi

Alumna de segon de carrera d'international business economics amb pràctica d'altres anys com a professora particular i d'anglès. Classes orientades segons petició de l'alumne; repàs escolar, millora del nivell d'anglès, reforç d'assignatures en concret, preparació per a la selectivitat.

Miquel
Girona
Alumne d'ADE amb batxillerat tecnològic s'ofereix per a classes particulars

Sóc un alumne d'ade amb el batxillerat tecnològic a la salle girona, ofereixo classes particulars de totes les assignatures a alumnes de batxillerat i eso. Preu hora a convenir.

Georgina
Girona
Estudiant de Psicologia se ofrece para dar classes particulares i técnicas de estudio

Soy estudiante de psicologia y integradora social y me ofrezco para dar classes particulares y técnicas de estudio para alumnos de primaria y eso. Soy muy responsable, educada y paciente.

Arnau
Girona
Imparto clases particulares de física, matemáticas, tecnología

Soy un estudiante de tercero de ingeniería electrónica con conocimientos para impartir clases de matemática, física, tecnología. Tengo dos titulaciones de formación profesional: técnico en mantenimiento industrial y conducción de lineas y técnico superior en regulación y control automático industrial.

Noelia
Gerona
Professora titulada ofereix classes de reforç escolar, ajuda amb els deures i lectura en la província de Girona

Em dic noelia i visc a girona. Sóc professora de secundària amb competències i experiència en impartir classes particulars a alumnes d’edats diverses i en diferents matèries (art, català, castellà i anglès), així com ajuda en els deures, recolzament escolar, pautes d'estudi, lectura, etc.

 • Más de 10 000 profes

  Miles de profesores confían en nosotros
  en España y escogen nuestros servicios para
  ofrecer sus clases.

 • Clases más baratas

  Trabajas en directo con los profesores,
  sin intermediarios ni gastos suplementarios.

 • Tú escoges tu profesor

  Haz como los miles de alumnos que han seleccionado por sí mismos a los profesores que más se adaptan a su búsqueda según su descripción, trayectoria y competencias.

Consulta todas nuestras clases de ayuda con los deberes

Hay miles de profes que te pueden enseñar ayuda con los deberes.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Gerona.

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Gerona para tus clases de ayuda con los deberes

L@s profes particulares de ayuda con los deberes en Gerona

Tú eliges quién te ayudará a aprender ayuda con los deberes. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de ayuda con los deberes en Gerona y alrededores.Las clases particulares de ayuda con los deberes te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Gerona. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.

Las últimas solicitudes
de clases de ayuda con los deberes en Gerona

Nuestr@s profes de Gerona reciben muchas solicitudes.

Solicitud de Anna

Hola Ana. Busco profesora de Castellano para mi hijo de 3 años. Hay que darle clases jugando. El horario podemos hablar. Es que hay que pasar con el unos 3 horas al día. Jugar y explicar cosas en Castellano. Estamos en Pals. Te interesa? Saludos....

Hace 8 meses
Ana
Girona
Clases y ayuda con los deberes (Primaria/ESO/Bachillerato) en Girona

Solicitud de Carol

Hola, Soc de la Bisbal d'Empordà, estic fent el curs(IOC) per presenterme a les proves d'acces de grau superior. El meu problema principal son les matematiques. M'agradaria saber si em podries donar classes, a on i el preu. Gràcies.

Hace 1 año
Mònica
Girona
Classes de Primària, ESO, CFGS (matemàtiques, català, castellà, informàtica, etc)

Solicitud de Nuri

Hola, sóc la mare d'una noia de 16 anys, i voldria saber si estaries disponible per ajudar-la en els seus estudis. Està cursant 4rt d'ESO i té alguns problemes especialment en català i castellà. Seria per fer algunes hores a la tarda, els...

Hace 1 año
Noelia
Gerona
Professora titulada ofereix classes de reforç escolar, ajuda amb els deures i lectura en la província de...