Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

142 profes particulares de ayuda con los deberes
para tus clases en Gerona

142 profes de ayuda con los deberes en Gerona

Josep maria
Girona
Classes particulars per alumnes de Primària i ESO

Graduat en economia ofereix classes de reforç a preu econòmic amb el propòsit de que l'alumne adquireixi un bon aprenentatge, i a més que obtingui grans resultats en les seves qualificacions. Cal recalcar que tinc experiència prèvia en l'àmbit. Soc una persona responsable i competent. Disposo de flexibilitat horària per dur a terme les classes.

Núria
Girona
Classes de reforç i cangur per a estudiants de primària i ESO

Sóc una estudiant d'educació primària de la universitat de girona. Faig classes de repàs amb nens i nenes de primària i eso. Els ajudo amb allò que no entenen i els hi costa. També els ajudo amb els deures i sobretot els preparo pels exàmens. Normalment a partir del que ells utilitzen a classe preparo activitats per reforçar allò que se'ls hi és més complicat.

Sara
Lloret de Mar
Constancia, esfuerzo y ayuda tendrás buenas notas

Me llamo sara, soy maestra de primaria con mención de educación especial y técnica de educación infantil. Tengo experiencia dando clases a alumnos de primaria y adultos. Llevo un año trabajando en una academia. Ofrezco clases por skype o a domicilio depende de vuestras preferencias y luego adaptamos horarios.

Laura
Santa Coloma de Farners
Clases particulares, ayuda con los deberes, técnicas de estudio

Diplomatura magisterio de primaria, Grado de magisterio de ed. Infantil, Técnico de e. Infantil Técnico administrativo Classes particulars per nens de primària, de totes les matèries.

Noemí
Girona
Maestra en educación infantil

11 años de experiencia trabajando con niños de educación infantil y primaria. Experiencia de 5 años trabajando con niños con nee (autismo, tdh, diabetes). Clases en català o castellano. Título b1 de inglés. Estudios: grado de educación infantil.

Núria
Girona
Professor de repàs de Primària i ESO especialment en l'àrea de Matemàtiques

Sóc un estudiant de segon de batxillerat preparant-me per entrar a la universitat. M'adapto a les necessitats de l'alumne preparant exercicis específics depenent del que hagin estudiat a classe. També els ajudo amb els deures i sobretot els preparo pels exàmens. A més, tinc el nivell b1 d'anglès atorgat per la universitat de cambridge i estic cursant el nivell b2.

Júlia
Girona
Classes particulars per a nens de primària/cangur a Girona estudiant de secundària

Sóc una estudiant de tercer d'eso de l'ins jaume vicens vives, exalumne del ceip bruguera, que s'ofereix per fer classes particulars a nens de primària, i també de cangur, durant els mesos d'estiu. Tinc bon nivell d'anglès i també domino l'ofimàtica.

Aina
Calonge
Estudiant de farmàcia imparteix classes particulars a domicili

Estudiant de farmàcia imparteix classes particular a domicili. Classes per tots els nivells desde educació infantil fins a selectivitat.

Virginia
La Bisbal d'Empordà
Profesora particular de Primaria

Estudiante de derecho y turismo, con diversos idiomas bajo su conocimiento, se ofrece como profesora particular para alumnos/as de primaria y aquellos que aprecien estudiar inglés.

Sara
Girona
Profesora de español y catalán

Hola, Me llamo sara y soy profesora de catalán y castellano, tanto para niños como para adultos. Tengo 28 años, soy filóloga y tengo un máster de enseñanza de castellano y catalán como lengua extranjera. Doy clases a domicilio o en academias. El precio de las cases puede variar o ser más flexible según el número de alumnos y las horas lectivas a la semana.

Toni
Blanes
MAESTRO da clases individuales de inglés, primaria y secundaria

Soy maestro de primaria desde hace más de 18 años. Cuando hago clases particulares creo que es muy importante crear una relación de confianza con el alumno/a y sobre todo darle confianza en si mismo.

Marta
Girona
Classes de reforç escolar

Graduada en magisteri musical i en el grau professional de música (piano). Amb molta experiència. Classes de reforç de totes les assignatures a nivell de primària. També conversa en anglès a nivell de primària i ajuda en tècniques d'estudi i reforç d'assignatures concretes.

Elisenda
Sant Julià de Ramis
Classes particulars de repàs a primària i ESO (Girona)

Llicenciada en psicologia s'ofereix per a realitzar classes particulars de reforç i repàs dirigides a alumnes de primària i eso, a la zones del gironès i pla de l estany. Hores a convenir. Classes a domicili.

Gemma
Girona
Classes a domicili

Mestra d'educació primària i infantil s'ofereix per fer classes a domicili a nens i nenes d'educació primària i secundària. També dono classe d'informàtica i mecanografia. Preparació de proves d'accés a cicles formatius i prova de majors de 25 anys. Totes les classes es realitzen a domicili.

Maricel
Blanes
Online (skype) reforç i preparació examens

Mediante videoconferencia skype estamos en contacto. Y mediante dropbox o gmail corregimos documentos, fichas, etc. Soy: estudiante de máster e-learning en uoc (educación a distáncia) y graduada en pedagogía. 23 años chica.

Cynthia
Vilafant
Estudiante de Magisterio ofrece clases particulares de refuerzo a domicilio - Primaria y ESO

Estudiante de doble titulación en educación infantil y primaria en la universidad de gerona ofrece clases particulares de refuerzo de todas las materias, ayuda con los deberes y preparación de exámenes. Las clases son a domicilio, aunque también pueden realizarse en mi domicilio. Tengo experiencia impartiendo clases particulares y varios certificados de lenguas extranjeras.

Nausícaa
Cadaqués
Clases particilares

Actualmente curso tercero de la carrera comunicación e indústrias culturales en la universidad de barcelona. Estudié bachillerato humanístico y aprové la selectividad con un 10,48. Además de trabajar en el casal municipal de mi pueblo, he sido canguro psrticular y de eventos desde los 16 años. Me gustan los niños y se tratar con ellos.

Marc
Girona
Professor particular para refuerzo escolar y para lenguas, literatura, filosofia...

Graduado en humanidades y estudios culturales entusiasmado en la transmisión del conocimiento. Me encantan los niños, soy monitor de un esplai. Soy ordenado, inquieto y preparo a conciencia las clases.

Marta
Blanes
Graduada en Filología

Soy graduada en lengua y literatura catalanas por la universidad de gerona. He impartido clases particulares durante más de tres años pero con un muy buen resultado.

Iman
Cassà de la Selva
Grado en Lengua y literatura españolas

Soy una joven veinteañera que acaba de terminar la carrera en lengua y literatura españolas y quiere hacer el máster en enseñanza del español como segunda lengua.

Alexandra
Blanes
Chica responsable de 18 años se ofrece a dar clases

Soy una chica de 18 años que acaba de acabar bachillerato y la selectividad y me ofrezco voluntaria a dar clases sobre cualquier asignatura

Anncon lleure i oci
Santa Cristina d'Aro
Buscamos profesor/a nativos de frances para extraescolares

Buscamos urgentemente profesor/a nativos de frances para extraescolares en escuelas. Martes y jueves de 12. 30 a 13. 30h en escuela de santa cristina de aro y los miercoles de 17 a 18. 30h en el instituto de castillo de aro.

Mar
Girona
Estudiant de Doble Titulació d'Educació Infantil i Educació Primària a la Udg. M'ofereixo per donar classes particulars de català, anglès, piano, filosofia i en general ajuda acadèmica a estudiants de

Em considero una noia divertida i dinàmica, amb ganes que els meus alumnes aprenguin i sobretot gaudeixin aprenent. Com a futura mestra dono molta importància al treball i a la constància, però sobretot en la manera com els infants aprenen i en desenvolupar i potenciar la seva motivació envers l'estudi i l'aprenentatge.

Ivet
Breda
Ofereixo classes particulars (Primària, ESO i Batxillerat) i ajuda amb els deures!!

Sóc estudiant de psicologia i graduada en batxillerat científic, m'encanten els nens i ajudar-los, per això m'encantaria poder ajudar a qualsevol nen que necessiti classes de reforç (de primària, eso o inclús batxillerat), ajuda amb els deures, temaris que no entengui o el que ell/ella necessiti.

Raül
Figueres
Profesor de enseñanza secundaria imparte clases de repaso a domicilio

Soy profesor de enseñanza secundaria desde hace 2 cursos en ies públicos como interino. He dado clases de tecnología y también de grados medios de fp. Tambén tengo experiencia en clases a domicilio trabajando para academias como "acadomia", "talenta" y "educabitat" en la provincia de valencia durante 5 años.

Maria
Girona
Estudiante de master de la abogacia ofrece clases particulares en diversas materias

Soy estudiante de máster de la abogacía , dispongo de título de monitora de tiempo libre, título de inglés ( pet of cambridge, 2ndo de la escuela de idiomas, b2.

Vanesa
Girona
Graduada en Magisteri per la UDG

Hola, M'ofereixo per donar classes de repàs i ajudar a estudiar a diferents nivells. També faig classes d'anglès a grups de segon cicle d'educació infantil, (mínim 5 alumnes per hora). A més, disposo d'una aula llogada en una acadèmia on faig classes a grups reduïts i també em desplaço al domicili de l'alumne/a. Podeu triar.

Mònica
Girona
Classes de Primària, ESO, CFGS (matemàtiques, català, castellà, informàtica, etc)

Em dic mònica, sóc enginyera tècnica en informàtica, imparteixo classes particulars per a alumnes de primària, eso i cfgs. Tinc àmplia experiència docent a tots nivells, edats i matèries. Sóc responsable, seriosa i tenaç. M'agrada que l'alume avanci en el seu aprenentatge i millori els seus resultats acadèmics, aptituds i competències.

Anna
Roses
Licenciada en letras, con cursos de psicología ofrece ayuda deberes, catalán y castellano.

Me llamo anna. Soy licenciada en filología hispánica y catalana. Además, estoy estudiando psicología de la educación. Tengo experiencia dando clases particulares en niños pequeños y en adolescentes. También he preparado para exámenes oficiales, como la selectividad. Me adapto al ritmo y nivel del estudiante y le ofrezco todas las facilidades que necesita.

Esther
Girona
Classes de repàs a Primària

Diplomada en magisteri de primària, responsable, seriosa, puntual, resolutiva. M'ofereixo per a donar classes de repàs, preparació per a examens, tècniques d'estudi, etc. Al domicili de l'alumne o al propi domicili. També classes per a grups reduïts. Preus a convenir. Informa't sense compromís.

 • Más de 10 000 profes

  Miles de profesores confían en nosotros
  en España y escogen nuestros servicios para
  ofrecer sus clases.

 • Clases más baratas

  Trabajas en directo con los profesores,
  sin intermediarios ni gastos suplementarios.

 • Tú escoges tu profesor

  Haz como los miles de alumnos que han seleccionado por sí mismos a los profesores que más se adaptan a su búsqueda según su descripción, trayectoria y competencias.

Las últimas solicitudes
de clases de ayuda con los deberes en Gerona

Nuestr@s profes de Gerona reciben muchas solicitudes.

Solicitud de Flora

Hola Emma. Tinc 64 anys i vaig a clases d'angles 1º.a l'escola d'adults, en aquests moments m'he colapsat, necessito ajuda per entendre el perqué d'algunes coses i el com es fa, per entendre altres. les hores disponibles seria questio de...

Hace 2 semanas
Emma
Olot
Professora d'anglès, català, castellà i reforç amb els deures i els estudis a Olot

Solicitud de Buha

Soc una estudiant de batxillerat nocturn i m'interessaria fer classes particulars perquè necessito ajuda amb els deures i tècniques d'organitzaciò i d'estudi. Estic disponible pels matins entre setmana. Un petó.

Hace 4 meses
Paula
Girona
Estudiant de Medicina i Monitora fa classes de reforç i cangur per Primària, ESO i Batxillerat a Girona o...

Solicitud de Denise

Hola somos de celra y me gustaria encontrar un profesor que ayude a mi hijo en los estudios ya que este es su ultimo año en primaria.En un principio queria que fuera un dia a la semana y el viernes seria la mejor opcion ya que es cuando le ponen...

Hace 6 meses
Sergi
Girona
Clases de lengua y literatura catalana y castellana en girona, ¡mejora tu nivel y aprueba!