Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

46 profes particulares de biología
para tus clases en Gerona

46 profes de biología en Gerona

Noel
Girona
Clase de ciencias

Estudiante de ciencias imparte clases a domicilio de matemáticas, física y química, biología y ciencias de la tierra. Precio económico pactado con lo alumnos.

Sarah
Sant Feliu de Guíxols
Classes de repàs

Soc estudiant de psicologia i faig classes de repàs a tot tipus d'alumnes, inclosos nens amb necessitats educatives especials (tdah. ) perque tinc formació especial en aquest àmbit. A més he començat un blog on podreu trobar tot tipus d'apunts: apuntesyesascosas. Blogspot.

Marta
Girona
Grau en Enginyeria Agroalimentària

5 anys d'experiència. M'agrada molt poder trensmetre els meus coneixaments a altres persones i veure com milloren la seva formació i que quedin satisfetes.

Natalia
Girona
Professora de repàs i preparació proves accés

Sóc llicenciada en biologia i estic en possessió d'un màster oficial d' especialització en ciències, així com també disposo del màster oficial en formació del professorat. Fa anys que em dedico a l'ensenyança a primària, eso i batxillerat, tant de les assignatures de ciències com de lletres i anglès.

Sandra
Banyoles
Classes particulars a domicili

Graduada en biotecnologia s'ofereix per impartir classes particulars a alumnes d'educació primària i eso.

Laura
Girona
Excelente profesora

Estudiante en barcelona. Durante el año resido en barcelona pero en verano tendría disponibilidad para estar en girona y alrededores. Estoy cursando segundo de medicina en la universidad de barcelona y me vería capacitada para dar clases a alumnos de primaria y eso de todas las asignaturas. En el caso de bachillerato, mejor en el campo de las ciencias.

Laura
Girona
Me ofrezco para dar clases particualres y cuidar niños

Me llamo laura y tengo 20 años. Estudio en la universidad de girona, magisterio de educación primaria. Hice el bachillerato cientifico, se me dan bien todos los ámbitos. Puedo dar clase en primaria, secundaria, algunas de bachillerato y adultos.

Estel
Sant Julià de Ramis
Bióloga llicenciada et pot ajudar amb els deures o amb les assignatures fortes.

Em dic estel font i sóc biologa, tinc 28 anys i sempre he estat treballant cara al públic o donant classes a meinada durant cert temps. Tinc experiencia en donar classes i també com a biologa, cosa que em facilita a l'hora d'explicar conceptes i possar exemples.

Xavier
Girona
Doctorat en Bioquímica (Neurociències) , Màster en Biologia molecular

Em dic xavier, Sóc un noi de 30 anys i acabo de doctorar-me en biomedicina (neurociències) per la universitat de barcelona.

Noel
Girona
Profesor Particular

Soc estudiant de biotech a la udg, i per tant no hi ha cap problema per donar classes de ciencies fins al baxillerat. Soc una persona flexible i amb molts recursos per a explicar les coses, me gusta un estil directe i senzill per ensenyar.

Alba
Girona
Clases de refuerzo

Estudiante universitaria se ofrece para dar clases de refuerzo a nivel de primaria y eso durante el verano y fines de semana. Horario a convenir.

Elena
Calonge
Classes particulars de reforç a primària, ESO, batxillerat i universitat.

Llicenciada en biologia i màster en formació del professorat de secundària amb experiència en la docència s'ofereix per impartir classes de reforç a primària, eso i batxillerat de qualsevol assignatura tècnica (matemàtiques, física i química), de biologia, geologia i ciències de la terra. També es prepara per a la selectivitat.

Tis
Girona
Ingeniero Industrial

Ingeniero industrial, tiempo a trás profesora de eso y bachillerato en bcn. Llevo más de 15 años ayudando a estudiantes a comprender aquellas asignaturas que se les "encallan" y a enseñar técnicas de estudio Además soy madre de estudiantes eso y universitarios.

Anna
Palafrugell
Licenciada en Biologia imparte clases partículares

Soy licenciada en biologia por universidad norte americana y universidad de barcelona. Cursé un master en ciència y tecnologia del agua por la universidad de girona en el 2010. Mi nivel de inglés és nivel negociación, después de 3 años en ny y de ser uno de los principales idiomas que se utiliza en mi puesto de trabajo.

Aina
Calonge
Estudiante de Farmacia de clases de ciencias para ESO y bachillerato

Mi nombre es aina y soy una chica que estudia 4rto de farmàcia, tengo 22 años. - clases generales de asignaturas de ciencias, dirigidas a alumnos de eso, bachillerato, fp y universidad.

Nuria
Olot
Classes a tots nivells de les assignatures de ciencias, tecnologia, matemàtiques, química, física..

Fa temps que imparteixo classes a tots els nivells i tinc expèriencia a l'hora de fer classes. Treballo en un institut on també imparteixo classes.

 • Más de 10 000 profes

  Miles de profesores confían en nosotros
  en España y escogen nuestros servicios para
  ofrecer sus clases.

 • Clases más baratas

  Trabajas en directo con los profesores,
  sin intermediarios ni gastos suplementarios.

 • Tú escoges tu profesor

  Haz como los miles de alumnos que han seleccionado por sí mismos a los profesores que más se adaptan a su búsqueda según su descripción, trayectoria y competencias.

Consulta todas nuestras clases de biología

Hay miles de profes que te pueden enseñar biología.
Consulta las clases particulares disponibles en Gerona.

Las últimas solicitudes
de clases de biología en Gerona

Nuestr@s profes de Gerona reciben muchas solicitudes.

Solicitud de Gala

Hola marta, sóc la Gala, tinc 25 anys. Estudio varis cursos de psicologia, però a primer faig biologia i la veritat és que no m'hi entenc. Necessito reforç per poder aprovar l'examen. Podem fer classes tant a casa a meva avia ( pl...

Hace 1 día
Marta
Girona
Grau en Enginyeria Agroalimentària

Solicitud de Heena

Hola, Em dic Heena, visc a Figueres, sóc estudiant de tècnic en imatge pel diagnóstic, a l'Euses. I ara m'agradaria fer infermeria. Necessitaria fer la sele per pujar la nota del grau superior. I la materia que m'agradria fer és...

Hace 10 meses
Cori
Banyoles
Licenciada en Ciencias Biomédicas, ofrece clases de Ciencias a qualquier nivel en Gerona