Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

54 profes particulares en Gerona
para tus clases de matemáticas

54 profes de matemáticas en Gerona

Claudia
Girona
Estudiante de cuarto de biotecnología da clases de matemáticas, química, biología y ciencias naturales en Girona.

Soy estudiante de cuarto de biotecnología en la universidad de girona. El desarrollo de la clase varia según las necesidades del alumno pero considero que es importante que la base sean ejemplos y ejercicios para una mejor comprensión de la materia.

Socayna
Girona
Clases para ESO y bachillerato (científico sobretodo) de cualquier asignatura cursada en la enseñanza obligatoria y post-obligatoria

Soy estudiante universitaria con ganas de ayudar a gente a sacar adelante sus estudios. Me adapto a las personas en cuanto a metodología y desarrollo de las clases. No tengo problema en cuanto a como llevar a cabo la docencia, tanto me es explicar teoría, resolver dudas.

Raquel
Girona
Reforç acadèmic de ciències a Secundària, Batxillerat i preparació Selectivitat a Girona

Em dic raquel, sóc llicenciada en biotecnologia i tinc el màster de formació de professorat de secundària i batxillerat. Després de treballar com a tècnic predoctoral d'investigació a l'hospital clínic, he dedicat els últims anys a donar classes a diverses escoles i, actualment, i des de fa més de 10 anys, dono classes a nivell particular.

Gerard
Girona
Ingeniero de Caminos Canales y Puertos ofrece clases particulares (física, matemàticas...)

Enginyer de camins. S'ofereixen classes particular a alumnes d'eso, batxillerat i _universitat per a assignatures tècniques, especialment física, matemàtiques, dibuix tècnic i geologia. No només de tracta de repassar la lliçó i fer els deures, el més important és adoptar una bona metodologia d'estudi i aprendre a afrontar els exàmens. ------- Ingeniero de caminos.

Claudia
Girona
Física gral., Cálculo y Algebra: clases particulares para universitarios ( Ingenierías y ciencias )

Soy licenciada en ciéncias físicas - matemáticas y con más de 20 años de experiencia docente en secundaria y universidad. Las clases para estudiantes de ingeniería ( industrial, telecomunicaciones y civil ) son individuales. Las clases particulares dirigidas a estudiantes de secundaria pueden ser colectivas con 3 alumnos como máximo.

Noel
Girona
Clase de ciencias

Estudiante de ciencias imparte clases a domicilio de matemáticas, física y química, biología y ciencias de la tierra. Precio económico pactado con lo alumnos.

Marta
Girona
Grau en Enginyeria Agroalimentària

5 anys d'experiència. M'agrada molt poder trensmetre els meus coneixaments a altres persones i veure com milloren la seva formació i que quedin satisfetes.

Maria
Girona
Clases particulares de refuerzo para el verano

Soy estudiante universitaria, estoy estudiando arquitectura técnica y tengo experiencia dando clases particulares. Ofrezco clases particulares de refuerzo durant el verano para niños de primaria y eso.

Natalia
Girona
Professora de repàs i preparació proves accés

Sóc llicenciada en biologia i estic en possessió d'un màster oficial d' especialització en ciències, així com també disposo del màster oficial en formació del professorat. Fa anys que em dedico a l'ensenyança a primària, eso i batxillerat, tant de les assignatures de ciències com de lletres i anglès.

Guillem
Girona
Classes particulars de matemàtiques

Classes particulars de matemàtiques per a tots els nivells: - e. s . O - batxillerat - provés d'accés a grau superior - universitat Derivades, integrals, matrius, limits, matematiques financeres, càlcul bàsic, propietats.

David
Girona
Classes de Matemàtiques

Classes de matemàtiques Per a graus, enginyeries, llicenciatures, diplomatures, batxillerat i eso Classes particulars i per a grups reduïts Tel. (información oculta) Aleph. Girona(a)gmail.

Academia
Girona
Matemàtiques reforç i ampliació

Classes de reforç i ampliació de matemàtiques. Es poden fer classes particulars o en grup de fins a 4 alumnes. Classes de reforç i ampliació de física a tots els nivells. Es fan classes particulars i per grups de fins a 4 alumnes Classes de reforç general destinat a tots aquells alumnes que necessitin una ajuda per assolir els seus objectius acadèmics.

Idoya
Girona
Clases particulares

Estudiante de ingeniería industrial se ofrece para dar clases particulares a domicilio de matemáticas y ciencias de primaria, eso y bachillerato. Ayudo en las asignaturas con refuerzo y ampliación extra y resuelvo dudas. Soy una persona responsable, constante y tengo mucha paciencia. Tengo 7 años de experiencia.

Nuria
Girona
Classes Mates, Física, Mecànica, ... ESO, Batxillerat i Universitat, Girona

Professors amb àmplia experiència, et podem ajudar amb qualsevol assignatura que tinguis problemes. Les classes són al centre de girona, actualment ja fem classes tots els dies de la setmana, poden ser classes en grups o individuals. El preu és de 50€ al mes per cada hora que vingui a la setmana. Amb rebaixes per grups i si vens més de tres hores a la setmana.

Fernando
Girona
Profesor de mates

Profesor de mates titulado, todos los niveles. Más de 3 años de experiencia.

Alejandro
Girona
Professor Doctorat en Física dóna classes tots els nivells

Classes de física i matemàtiques tots el nivells. Les classes són individuals o en grups reduïts. (eso, batxillerat, enginyeries, arquitectura, carreres de ciències, psicologia, ade, etc) Les classes es poden fer al domicili del professor o de l'alumne. Dissabtes i diumenges també. Més de 20 anys d'experiència i bons resultats.

Xavier
Girona
Doctorat en Bioquímica (Neurociències) , Màster en Biologia molecular

Em dic xavier, Sóc un noi de 30 anys i acabo de doctorar-me en biomedicina (neurociències) per la universitat de barcelona.

Noel
Girona
Profesor Particular

Soc estudiant de biotech a la udg, i per tant no hi ha cap problema per donar classes de ciencies fins al baxillerat. Soc una persona flexible i amb molts recursos per a explicar les coses, me gusta un estil directe i senzill per ensenyar.

Nuria
Girona
Classes Particulars de Primaria fins a estudis superiors

Classes particulars, al millor preu, al centre de girona. Professors a gran experiència. Per cada hora a la setmana, són 50euros al mes.

Marc
Girona
Repàs i preparació per exàmens.

Actualment realitzo diverses activitats docents amb nens i nenes de primària i eso sobre el món de les tic. Classes amènes i dinàmiques. Reforç de totes les assignatures de primària i eso, i de la branca tecnològica a batxillerat. Cursant el grau en enginyeria informàtica.

Alba
Girona
Clases de refuerzo

Estudiante universitaria se ofrece para dar clases de refuerzo a nivel de primaria y eso durante el verano y fines de semana. Horario a convenir.

Tis
Girona
Ingeniero Industrial

Ingeniero industrial, tiempo a trás profesora de eso y bachillerato en bcn. Llevo más de 15 años ayudando a estudiantes a comprender aquellas asignaturas que se les "encallan" y a enseñar técnicas de estudio Además soy madre de estudiantes eso y universitarios.

Yeimy
Girona
Soy Ingeniera química doy clases de matemáticas, química, física y ciencias en general en Gerona. También ayudo con trabajos y tareas. Ofrezco clases para referzos de temas puntuales, solucionar dudas

Soy ingeniera química muy interesada en ayudar a aprender. Imparto matemáticas, química, física, ciencias naturales. Para niveles de primaria, eso y bachillerato y universidad. También hago refuerzos escolares, resolución de dudas, asesoría en tareas y trabajos. Mi método de enseñanza se ajusta al alumno, no todos entendemos a la misma velocidad ni de la misma manera.

David
Girona
Clases de Matemáticas y Estadística

Se imparten clases de matemáticas y estadística, individuales o en grupo, a todos los niveles. Precios muy económicos.

 • Más de 10 000 profes

  Miles de profesores confían en nosotros
  en España y escogen nuestros servicios para
  ofrecer sus clases.

 • Clases más baratas

  Trabajas en directo con los profesores,
  sin intermediarios ni gastos suplementarios.

 • Tú escoges tu profesor

  Haz como los miles de alumnos que han seleccionado por sí mismos a los profesores que más se adaptan a su búsqueda según su descripción, trayectoria y competencias.

Consulta todas nuestras clases de matemáticas

Hay miles de profes que te pueden enseñar matemáticas.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Gerona.

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Gerona para tus clases de matemáticas

L@s profes particulares de matemáticas en Gerona

Tú eliges quién te ayudará a aprender matemáticas. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de matemáticas en Gerona y alrededores.Las clases particulares de matemáticas te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Gerona. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.

Las últimas solicitudes
de clases de matemáticas en Gerona

Nuestr@s profes de Gerona reciben muchas solicitudes.

Solicitud de Anna

Hola Guillem, necessito que em truquis i parlem sobre impartir classes graduals durant tot el curs. Sóc de Torroella i m'aniria bé que vinguessis dos o tres dies per setmana dues o tres hores per dia. Si em truqes t'explicaré concretament què...

Hace 6 meses
Guillem
Girona
Classes particulars de matemàtiques

Solicitud de Clara

Hola Natalia, em dic Clara i soc de Celrà. M'estic preparan per la proba d'accès a grau superior i em vindira bé un reforç en matemàtiques. El cas seria fer un parell o tres d'hores a la setmana, preferiblement pel matí, encara que a la...

Hace 1 año
Natalia
Girona
Professora de repàs i preparació proves accés

Solicitud de Anais

Hola bones, soc una noia de cornella del terri. Estic estudiant un CFGS Admin. I finances... el dimarts tinc un examen d interes simple(dte. Comercial, dte. Racional i equivalencia financera). El problema esque he faltat a classe i tinc alguns...

Hace 1 año
Claudia
Girona
Física gral., Cálculo y Algebra: clases particulares para universitarios ( Ingenierías y ciencias )