Ayuda

37 profes particulares en Gerona
para tus clases de matemáticas

37 profes de matemáticas en Gerona

Alejandro
Girona
Professor Doctorat en Física dóna classes tots els nivells

Classes de física i matemàtiques tots el nivells. Les classes són individuals o en grups reduïts. (eso, batxillerat, enginyeries, arquitectura, carreres de ciències, psicologia, ade, etc) Les classes es poden fer al domicili del professor o de l'alumne. Dissabtes i diumenges també. Més de 20 anys d'experiència i bons resultats.

Xavier
Girona
Doctorat en Bioquímica (Neurociències) , Màster en Biologia molecular

Em dic xavier, Sóc un noi de 30 anys i acabo de doctorar-me en biomedicina (neurociències) per la universitat de barcelona.

Noel
Girona
Profesor Particular

Soc estudiant de biotech a la udg, i per tant no hi ha cap problema per donar classes de ciencies fins al baxillerat. Soc una persona flexible i amb molts recursos per a explicar les coses, me gusta un estil directe i senzill per ensenyar.

Nuria
Girona
Classes Particulars de Primaria fins a estudis superiors

Classes particulars, al millor preu, al centre de girona. Professors a gran experiència. Per cada hora a la setmana, són 50euros al mes.

Marc
Girona
Repàs i preparació per exàmens.

Actualment realitzo diverses activitats docents amb nens i nenes de primària i eso sobre el món de les tic. Classes amènes i dinàmiques. Reforç de totes les assignatures de primària i eso, i de la branca tecnològica a batxillerat. Cursant el grau en enginyeria informàtica.

Alba
Girona
Clases de refuerzo

Estudiante universitaria se ofrece para dar clases de refuerzo a nivel de primaria y eso durante el verano y fines de semana. Horario a convenir.

Tis
Girona
Ingeniero Industrial

Ingeniero industrial, tiempo a trás profesora de eso y bachillerato en bcn. Llevo más de 15 años ayudando a estudiantes a comprender aquellas asignaturas que se les "encallan" y a enseñar técnicas de estudio Además soy madre de estudiantes eso y universitarios.

 • Más de 10 000 profes

  Miles de profesores confían en nosotros
  en España y escogen nuestros servicios para
  ofrecer sus clases.

 • Clases más baratas

  Trabajas en directo con los profesores,
  sin intermediarios ni gastos suplementarios.

 • Tú escoges tu profesor

  Haz como los miles de alumnos que han seleccionado por sí mismos a los profesores que más se adaptan a su búsqueda según su descripción, trayectoria y competencias.

Consulta todas nuestras clases de matemáticas

Hay miles de profes que te pueden enseñar matemáticas.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Gerona.

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Gerona para tus clases de matemáticas

L@s profes particulares de matemáticas en Gerona

Tú eliges quién te ayudará a aprender matemáticas. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de matemáticas en Gerona y alrededores.Las clases particulares de matemáticas te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Gerona. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.

Las últimas solicitudes
de clases de matemáticas en Gerona

Nuestr@s profes de Gerona reciben muchas solicitudes.

Solicitud de Anna

Hola Guillem, necessito que em truquis i parlem sobre impartir classes graduals durant tot el curs. Sóc de Torroella i m'aniria bé que vinguessis dos o tres dies per setmana dues o tres hores per dia. Si em truqes t'explicaré concretament què...

Hace 3 semanas
Guillem
Girona
Classes particulars de matemàtiques

Solicitud de Clara

Hola Natalia, em dic Clara i soc de Celrà. M'estic preparan per la proba d'accès a grau superior i em vindira bé un reforç en matemàtiques. El cas seria fer un parell o tres d'hores a la setmana, preferiblement pel matí, encara que a la...

Hace 8 meses
Natalia
Girona
Professora de repàs i preparació proves accés

Solicitud de Anais

Hola bones, soc una noia de cornella del terri. Estic estudiant un CFGS Admin. I finances... el dimarts tinc un examen d interes simple(dte. Comercial, dte. Racional i equivalencia financera). El problema esque he faltat a classe i tinc alguns...

Hace 10 meses
Claudia
Girona
Física gral., Cálculo y Algebra: clases particulares para universitarios ( Ingenierías y ciencias )