Ayuda
Ayuda Dar clases particulares

Profesores a domicilio de técnicas de estudio en Sant Julià de Ramis

30 profesores particulares cerca de ti

Nuestra selección de profes
de técnicas de estudio en Sant Julià de Ramis

Sant Julià de Ramis
13€/h
Mireia
¡Primera clase gratis!

Classes de repàs per alumnes de primària a l'estiu

Recent graduada de Batxillerat Social i Econòmic i actual estudiant de Comunicació Cultural a la UDG, amb experiència prèvia amb nens, ofereix classes particulars a l'estiu a domicili o presencials (a triar) a les zones de Girona, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis.

Celrà
10€/h
Elisabet
¡Primera clase gratis!

Maestra de refuerzo escolar especializada en ingles para niños y niñas de primaria

Soy maestra graduada en Educación Infantil y maestra de ingles con el título FIRST oficial de Cambridge. Tanto ayudo a hacer los deberes, como a estudiar para un examen o mejorar el nivel de ingles. Implicación máxima con el alumno. Gracias.

Girona
10€/h
Elsa
¡Primera clase gratis!

Estudiante de psicología de Girona ofrece se ofrece para clases de repaso y/o canguro

Soy estudiante de psicología, tengo dos años de experiencia dando clases de repaso a niños de primaria y ESO y haciendo de canguro de niños pequeños, tengo buenas referencias que les podría dar y me adapto a la hora de enseñar a los niños a su ritmo.

Girona
10€/h
Paula
¡Primera clase gratis!

Estudiant de Medicina i Monitora fa classes de reforç i cangur per Primària, ESO i Batxillerat a Girona o Maresme

Em diuen Paula, tinc 20 anys, sóc Estudiant de Medicina i Monitora de Lleure. M'ofereixo a fer classes de repàs escolar i suport en tècniques d'estudi des de Primària a Batxillerat. Puc ajudar-te en la majoria d'assignatures, de lletres i científiques. La base? La motivació i la comprensió.

Girona
18€/h
Jordi
¡Primera clase gratis!

Girona Repàs. Clases particulares a domicilio . Primaria, ESO y bachillerato PAU

- - - - - - - - - - Per donar les classes normalment disposo d'exercicis que es necessitin realitzar i la classe es fa de manera dinàmica i un aprenantatge continu i segur, per tal d'anar assentant els coneixements.

Girona
7€/h
Júlia
¡Primera clase gratis!

Classes particulars per a nens de primària/cangur a Girona estudiant de secundària

Sóc una estudiant de tercer d'ESO de l'INS Jaume Vicens Vives, exalumne del CEIP Bruguera, que s'ofereix per fer classes particulars a nens de primària, i també de cangur, durant els mesos d'estiu. Tinc bon nivell d'anglès i també domino l'ofimàtica.

Girona
8€/h
Paula
¡Primera clase gratis!

Estudiante de enfermería da clases a domicilio desde primaria hasta Bachillerato y Selectividad en Girona

Mi nombre es Paula y soy estudiante de enfermería en la universidad de Girona. Mis clases están dirigidas a alumnos comprendidos desde primaria hasta bachillerato y preparación de selectividad. Organizo las clases en dos mitades, la primera mitad en una explicación del tema y de lo que no haya entendido el alumno y, la otra mitad, actividades enfocadas al examen.

Riudellots de la Selva
10€/h
Josep

Clases de refuerzo de ciencias (Pruébalo por un euro)

Programa para aprender a pensar: Aprendizaje asistido por ordenador. Intensificar el sentido de la atención. Propiciar el sentido de la reflexión con lecturas vertebradoras.

Girona
10€/h
Clara
¡Primera clase gratis!

Ofrezco clases de refuerzo particulares (Primaria y ESO) y cuidadora de niños y niñas

Soy una chica joven de 20 años, estudiante de Pedagogía y en proceso para cursar el Grado de Psicología. Tengo una experiencia de 5 años dando clases de refuerzo y cuidando niños y niñas. El nivel que ofrezco se dirige a los niños que estén cursando Primaria y ESO.

Girona
8€/h
Narcís
¡Primera clase gratis!

Professor amb experiència en classes de repàs per alumnes de diferents edats i en gran varietat de matèria. Eficient i resolutiu.

Sóc estudiant de la Universitat de Girona del grau de Magisteri (educació primparia) i he estudiat primer del grau de Relacions Publiques.

Girona
12€/h
Sígrid
¡Primera clase gratis!

Refuerzo. TÉCNICA EN EDUCACIÓN INFANTIL y MONITORA DE OCIO Y TIEMPO LIBRE

Soy una chica alegre, emprendedora, colaboradora, creativa y me apasiona mi trabajo y doy lo mejor de mí misma cuando estoy trabajando.

Girona
8€/h
Irune
¡Primera clase gratis!

Estudiant de Magisteri s'ofereix per donar classes particulars a Primària i Secundària!

Buscar alternatives diferents a les tradicionals per poder resoldre els diferents dubtes que puguin tenir els seus fills o filles en qualsevol matèria de nivell de primària i als inicis d'ESO. La meva especialitat són les matemàtiques, tot i que em puc adaptar a qualsevol àmbit.

Girona
12€/h
Susana
¡Primera clase gratis!

Mestra i Psicopedagoga de Girona amb més de 10 anys d'experiència i amb diversos titulacions de dificultats d'aprenentatge

Mestra i Psicopedagoga en actiu, dóna classes de repàs a alumnes de primària. I també per alumnes que presentin algun tipus de dificultat en el seu aprenentatge, o algun trastorn, com pot ser el TDAH, TDA, dislèxia. El seu treball seria segons el seu diagnòstic.

Girona
8€/h
Rita
¡Primera clase gratis!

Estudiant de biologia

Estic estudiant Biologia i necessito uns diners extres per poder-me acabar de pagar la carrera. Des dels 14 anys que faig classes o ajudo a nens amb els deures. Durant la semana estic a Girona i els caps de semana estic a Olot. M'encanten els nens; porto molts anys fent de monitora, fent classes i fent taller per a nens. Si necessiteu la meva ajuda estaré encantada.

Girona
13€/h
Núria
¡Primera clase gratis!

Mestra de reforç i de tecnologia educativa

Em dic Núria i sóc mestra, especialitzada en tecnologia educativa. Tinc experiència en fer reforç escolar a nens i nenes d'infantil i de primària. M'ofereixo per fer classes tant de repàs a infants, com de tecnologia educativa a adults i/o mestres d'infantil i primària que vulguin aprendre sobre i amb les TIC.

Girona
11€/h
Ana
¡Primera clase gratis!

Clases y ayuda con los deberes (Primaria/ESO/Bachillerato) en Girona

Mujer con experiencia en impartir clases particulares, a todas las edades. Graduada en Audiovisuales por la Universidad Politécnica de Barcelona. Experta fotógrafa con estudios superiores de fotografía en Londres (Inglaterra). Experiencia de canguro, tanto en Cataluña, como en Londres (Inglaterra) Clases particulares y técnicas de estudio, ayuda con los deberes.

Girona
10€/h
Roser
¡Primera clase gratis!

Diplomada en educació Primària i EGB

Ofereixo molta experiència com a mestra en totes les etapes de l'alumnat. Classes de reforç i millora per a alumnes d'Infantil, Primària i ESO. Ajudo a fer els deures d'estiu i a preparar els exàmens de setembre. Repàs general per començar bé el proper curs. Al meu domicili o al domicili particular.

Girona
8€/h
Noemí
¡Primera clase gratis!

Maestra en educación infantil

11 años de experiencia trabajando con niños de educación infantil y primaria. Experiencia de 5 años trabajando con niños con NEE (autismo, tdh, diabetes). Clases en català o castellano. Título B1 de inglés. Estudios: Grado de Educación infantil.

Girona
10€/h
Maria
¡Primera clase gratis!

Estudiante de master de la abogacia ofrece clases particulares en diversas materias

Soy estudiante de Máster de la Abogacía , dispongo de título de monitora de tiempo libre, título de inglés ( PET of Cambridge, 2ndo de la Escuela de Idiomas, B2.

Girona
14€/h
Vanesa
¡Primera clase gratis!

Graduada en Magisteri per la UDG

Hola, M'ofereixo per donar classes de repàs i ajudar a estudiar a diferents nivells. També faig classes d'anglès a grups de segon cicle d'educació infantil, (mínim 5 alumnes per hora). A més, disposo d'una aula llogada en una acadèmia on faig classes a grups reduïts i també em desplaço al domicili de l'alumne/a. Podeu triar.

Girona
10€/h
Mònica
¡Primera clase gratis!

Classes de Primària, ESO, CFGS (matemàtiques, català, castellà, informàtica, etc)

Em dic Mònica, sóc enginyera tècnica en informàtica, imparteixo classes particulars per a alumnes de Primària, ESO i CFGS. Tinc àmplia experiència docent a tots nivells, edats i matèries. Sóc responsable, seriosa i tenaç. M'agrada que l'alume avanci en el seu aprenentatge i millori els seus resultats acadèmics, aptituds i competències.

Girona
11€/h
Esther
¡Primera clase gratis!

Classes de repàs a Primària

Diplomada en Magisteri de Primària, responsable, seriosa, puntual, resolutiva. M'ofereixo per a donar classes de repàs, preparació per a examens, tècniques d'estudi, etc. al domicili de l'alumne o al propi domicili. També classes per a grups reduïts. Preus a convenir. Informa't sense compromís.

Girona
19€/h
Marta
¡Primera clase gratis!

Problemes de l'Aprenentatge i tècniques d'estudi

Psicòloga amb experiència amb adults i nens s'ofereix per a fer reeducacions en problemes de l'aprenentatge (dislèxia, disgrafia, TDAH, ...). També problemes en adults, tècniques d'estudi i preparació de proves psicotècniques.

Girona
18€/h
Dasha
¡Primera clase gratis!

Profesora particular para Primaria y ESO. Refuerzo y técnicas de estudio

Soy maestra de Primaria graduada por la Universitat de Girona y me ofrezco para dar clases particulares de Primaria y ESO. Tengo una amplia experiencia en refuerzo (8 años) con niños y jóvenes desde los 5 hasta los 17 años. Doy refuerzo en técnicas de estudio, enseñanza individualizada, diferentes métodos y enfoques, dependiendo de las necesidades.

Girona
9€/h
Alba
¡Primera clase gratis!

Educació Social

Soc una estudiant de 21 anys del 4t any de la carrera d'Educació Social que m'ofereixo per fer classes particulars de totes les assignatures (tret de física, química, dibuix tècnic i francès). Tinc experiència com a professora particular, com a monitora de casals i colònies i com a entrenadora de voleibol, tot amb infants d'entre 6 i 12 anys.

Girona
13€/h
Natàlia
¡Primera clase gratis!

Classes particulars de reforç, anglès i català amb tècniques d'estudi

Alumna de segon de carrera d'International Business Economics amb pràctica d'altres anys com a professora particular i d'anglès. Classes orientades segons petició de l'alumne; repàs escolar, millora del nivell d'anglès, reforç d'assignatures en concret, preparació per a la Selectivitat...

Girona
15€/h
Miquel
¡Primera clase gratis!

Alumne d'ADE amb batxillerat tecnològic s'ofereix per a classes particulars

Sóc un alumne d'ADE amb el Batxillerat Tecnològic a la Salle Girona, ofereixo classes particulars de totes les assignatures a alumnes de batxillerat i ESO. Preu hora a convenir.

Girona
7€/h
Sergi
¡Primera clase gratis!

Clases de lengua y literatura catalana y castellana en girona, ¡mejora tu nivel y aprueba!

Soy graduado en criminología y escritor, y me ofrezco para dar clases a alumnos de primaria y ESO que necesiten ayuda para comprender el temario, superar los obstáculos que les hagan tropezar y aprobar los exámenes con buenos resultados académicos.

Girona
8€/h
Mireia
¡Primera clase gratis!

¡Hacer las tareas sin aburrirte! Estoy en Gerona y a tu disposición

Este será mi cuarto año cursando la carrera de Educación Primaria en la Universidad de Gerona. Soy una chica joven con ilusión y vocación hacia este trabajo y que ha realizado diversas prácticas en diferentes escuelas con gran diversidad de niños durante los tres años de universidad. Ofrezco refuerzo en todas las materias de Educación Primaria des de 1ro hasta 6to.

Girona
7€/h
Eva
¡Primera clase gratis!

Cangur i classes de reforç per a estudiants de primària i ESO

Estudio Educació Primària a la Universitat de Girona. Les meves classes de reforç van dirigides a estudiants de primària o d'ESO. Estic disposada a ajudar-los en allò que més els costi (preparar exàmens, fer deures, comprensió lectora...) sempre tenint en compte la metodologia que segueixen a l'aula.

Eficaz,
Rápido, gratuito.

Aprende en total confianza

1
Encuentra
tu profe ideal entre profes titulad@s, con evaluaciones y disponibles.
2
Reserva
tu primera clase hoy mismo. L@s profes responden en el día.
Con total libertad
La primera clase es gratis. Trabajarás en directo al mejor precio y sin intermediarios.

Consulta todas nuestras clases de técnicas de estudio

Hay miles de profes que te pueden enseñar técnicas de estudio.
Consulta las clases particulares disponibles cerca de Sant Julià de Ramis.

Por ciudad

Por nivel

Por país

Déjate acompañar por l@s mejores profes de Sant Julià de Ramis para tus clases de técnicas de estudio

L@s profes particulares de técnicas de estudio en Sant Julià de Ramis

Tú eliges quién te ayudará a aprender técnicas de estudio. Superprof te ayuda a encontrar tu profe ideal: contamos con docentes competentes de técnicas de estudio en Sant Julià de Ramis y alrededores.Las clases particulares de técnicas de estudio te permiten progresar más rápido

Ya se trate de clases a domicilio o en un aula, disfruta del acompañamiento de profes con experiencia cerca de Sant Julià de Ramis. Mejorar tus notas o resultados, reducir tu acento o profundizar en una disciplina es más fácil cuando alguien te guía.