Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
15/h
Steven
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes d'anglès amb professor nadiu, titulat i amb molta experiència

Sóc professor d'anglès nadiu i titulat amb vuit anys d'experiència. He impartit classes a tots els nivells i edats amb fins acadèmics i professionals. He aconseguit aquesta experiència treballant a EOI, acadèmies privades, la Universitat de Girona, Cambridge English i cursos interns a empreses.

Ofereixo classes particulars o en grup en el mes de juliol, dissenyades per a les necessitats i els objectius de cada alumne. Les classes poden ser intensives o normals, de repàs, preparació d'exàmens, conversa, manteniment, etc.

El meu mètode es basa en classes dinàmiques organitzades al voltant de temes actuals i interessants que motiven els alumnes. Aquesta motivació condueix a resultats acadèmics positius i estudiants satisfets. A més de promoure el compromís dels alumnes, crec que el rol del professor és proporcionar les eines per dominar tots els aspectes de l’anglès.

Informaciones prácticas sobre Steven

Imparto inglés. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Steven

Titulación : Graduado Economía. Criminología.

Profesional

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.