Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes d'anglès, català i castellà a la zona de Mataró. També de matemàtiques amb materials manipulatius (Montessori i altres). Les meves classes respecten el ritme de cadascú, cercant les vies per l 15/h
Karen
Mataró 
13h Responde en 13 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes d'anglès, català i castellà a la zona de Mataró. També de matemàtiques amb materials manipulatius (Montessori i altres). Les meves classes respecten el ritme de cadascú, cercant les vies per l

Sóc docent. He treballat a totes les etapes de l'educació pública
També en el món del lleure.
Faig servir mètodes respectuosos amb els ritmes d'aprenentatge de cada individu, buscant les formes que cadascú té per aprendre.
Formada en Montessori i en Pedagogia Sistèmica.

Si cal desplaçar-se els preus pujaran depenent de la
zona.

Informaciones prácticas sobre Karen

Imparto inglés, español para extranjeros, catalán, inglés británico, TOEFL. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Karen

Porto divuit anys fent classes a totes les etapes educatives. Els resultats han estat sempre positius, ja que el més important és arribar a poder trobar les fortaleses de cadascú i enfortir-les i trobar les portes d'entrada a les competències que necessiten més reforç.

Curriculum Vitae de Karen

Mestra de llengües estrangeres.
Màster en teràpia psicosomàtic en Biosintesi (en curs)
5è Escola Oficial Idiomes, anglès.
Professor l'acadèmia British Americana institut, MATARÓ.
Materials Montessori
Matemàtiques amb Marcel Bosch.
Pedagogia Sistèmica

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de español para extranjeros si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de catalán para todos los gustos! Encontrar clases de inglés británico nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.