Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
30/h
Montserrat
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Superprof desde hace más de 3 años
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes de cant per a tothom. Educació vocal també per mestres i oradors en general

Classes de cant per a tothom. Per la gent que volen aprendre tècnica vocal i respiració, per impostar la veu i fer repertori d'òpera i música clàssica; per aficionats o cantants de coral o grups d'amics; per cantants de musicals; per a gent que necessita la música com a vehicle per a alliberar les seves tensions; per a oradors i mestres d'escola o institut amb problemes d'afonía i cansament vocal, etc, etc. Veniu a fer una classe gratuïta sense cap compromís. Us proposare un treball regular que us obrirà tot un món ple de música. Demaneu hora al (información oculta) per la vostra primera lliçó gratuïta. Fins aviat.


Des de principiants fins nivell superior. Treball intensiu per reforçar la tècnica vocal i aprenentatge de temes que us interessin. Classes individuals o en grups màxim de tres persones. Podeu dissenyar la vostra dedicacio o el vostre horari A LA CARTA , segons les vostres necessitats.Primera lliço gratuita. Demaneu hora per mail. Mes de 20 anys de experiencia com a cantant al Cor del Gran Teatre del Liceu.

Informaciones prácticas sobre Montserrat

Imparto canto, coro. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Me he conectado estas dos últimas semanas.

Experiencia de Montserrat

Tinc una llarga experiència en educació vocal de més de 20 anys i una carrera de més de 30 anys a l'escenari del Gran Teatre del Liceu com a Mezzosoprano del Cor del Gran Teatre del Liceu, on també he fet algunes intervencions solistes.
Els meus alumnes corregeixen mals hàbits vocals i respiratoris en poques setmanes, sempre i quan facin un treball personal regular i assisteixin setmanalment a les classes de cant.

Curriculum Vitae de Montserrat

Titulación : Enseñanzas artísticas superiores canto

Profesional

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de canto cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de coro si lo necesitas.