Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
12 /h
Nuria
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes Català-Castellà-Anglés-Biologia-Quimica caps de setmana a Horta - Guinardó. Graduada en Ciències Biomèdiques.

Puc donar classes de Llengues (Català-Castellà-Anglés) o de Ciències Naturals (Biologia-Química) a alumnes d'institut. Tinc un àmpli ventall de recursos segons l'alumne i facilitat per a fer entendre allò que pot semblar molt difícil si no es coneix. M'agrada molt allò que ensenyo i intento transmetre aquesta estima pel coneixement a l'alumne.

Informaciones prácticas sobre Nuria

Imparto química, biología, ciencias naturales, anatomía, medicina. Para el/los nivel(es) bachillerato, primaria, ESO, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Nuria

He donat classes durant 3 anys a 2 un alumne i una alumna d'institut. He aconseguit aportar aprenentatge i treball constant. Em comprometo a intentar aconseguir aquell repte que l'alumni em proposi, ajudant-lo i aportant-li totes les eines que necessiti.

Curriculum Vitae de Nuria

Batxillerat Científic
Grau en Ciències Biomèdiques
Màster en Neurociències (cursant)
C2.2 Anglés/Advanced Cambridge
Tinc un alt nivell d'anglés per ajudar a alumnes d'institut i un alt nivell de ciències naturals gràcies al grau que he cursat en Ciències Biomèdiques.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de química cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de biología si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de ciencias naturales para todos los gustos! Encontrar clases de anatomía nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.