Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
12/h
Bea
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes dinàmiques i personalitzades? Aquí tens la teva solució per crèixer en tots els àmbits. Contacta'm!

Em dic Bea, tinc 26 anys i sóc de Barcelona. Sóc una estudiant d'educació primària a la UAB i m'encanta aquest món en tots els àmbits.

Disposo del nivell C1 d'anglès, tinc el curs de monitora de lleure i tinc estudis musicals. També he sigut i sóc cangur puntual d'infants, incrementant la seva creativitat i independència. Sóc una persona que li agrada formar-se de manera contínua i, per tant, mai estic parada.

He impartit classes de totes les assignatures i a totes les edats (adults inclosos) des de fa més de nou anys i tinc la intenció de seguir en aquesta línia.

M'agrada ajudar a potenciar els punts forts dels meus alumnes, així com treure profit de les flaqueses que puguin mostrar, incrementant d'aquesta manera la seva autonomia i autoestima.

Imparteixo classes de totes les assignatures i a tots els nivells, així que si tens dubtes de qualsevol tema o matèria, no dubtis en contactar amb mi!

Fins aviat!

Aquellas clases que requieran un desplazamiento de 2 zonas incrementaran en 2€ su coste, ya que es el precio aproximado del billete de transporte público.

Informaciones prácticas sobre Bea

Imparto ayuda con los deberes. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Sólo doy clases por webcam.

Experiencia de Bea

Personalment, he format a més de 25 alumnes de totes les edats i nivells, i he donat classes des dels 16 anys, per tant, aproximadament uns 10 anys són els que porto a la professió.

Els meus alumnes creixen com a persones i com a estudiants independents a partir de les meves classes, ja que aprenen a ser capaços de trobar allò que els costa i treballar-hi, així com a organitzar-se el temps.

Curriculum Vitae de Bea

- Títol d'Infermera per la UB.
- Estudiant 4rt (i últim) curs d'Educació Primària en anglès
-Estudis musicals
- Certificat nivell C1 d'anglès
- Títol de monitora de lleure
- Pràctiques a escoles privades i públiques de Catalunya
- Pràctiques a una escola anglesa, concretament a Richmond

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.