Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de francès i anglès a Molins de Rei - possibilitat d'intensiu 15/h
Marta
Molins de Rei 
3h Responde en 3 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de francès i anglès a Molins de Rei - possibilitat d'intensiu

He treballat tant amb nens de primària com amb joves d'ESO i batxillerat per iniciar-se o millorar els seus coneixements de francès i anglès i per superar examens oficials com el FCE i el DELF-DALF C1.

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia des del 2012. He treballat en un país francòfon durant anys. Tinc un nivell DALF C1 i FCE d'anglès.

Treballo amb tècniques d'estudi que s'adaptin a cada persona, posant per endavant la motivació per aprendre i la diversió. Intento que les classes particulars siguin un espai de comprensió i distensió per tal que l'estudi sigui una experiència enriquidora.

Informaciones prácticas sobre Marta

Imparto inglés, francés, FCE, catalán, DALF. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, B2, avanzado, C1, C2.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Marta

Fa més de 9 anys que imparteixo classes particulars a nens, joves i adults per a millorar el seu nivell d'anglès i de francès.
Els alumnes han pogut superar els cursos i/o examens que tenien per endavant, fins a un nivell DALF C1 de francès i FCE d'anglès.

Curriculum Vitae de Marta

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia des del 2012.
Tinc el nivell DALF C1 de francès i el FCE d'anglès.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de francés si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de FCE para todos los gustos! Encontrar clases de catalán nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.