Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de matemàtiques, biologia i química, nivell BXT i Selectivitat - Vic 12/h
Sònia
Vic 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes de matemàtiques, biologia i química, nivell BXT i Selectivitat - Vic

Sóc una estudiant de 24 anys de biologia de l'últim curs a la UAB. Ofereixo classes particulars de ciències, concretament matemàtiques, biologia i química. Ja tinc alguns alumnes als quals ajudo a resoldre i entendre problemes i diferents conceptes del temari. També ofereixo classes de repàs a ESO.

Informaciones prácticas sobre Sònia

Imparto matemáticas, biología, química. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Sònia

Fa gairebé dos anys que faig classes i he tingut al voltant de 8 alumnes als quals he ajudat a provar recuperacions, millorar les notes del curs o preparar exàmens d'accés a la universitat. Majoritàriament els he ensenyat assignatures de ciències però també tinc alumnes als quals ensenyo anglès.

Curriculum Vitae de Sònia

Vaig fer ESO i batxillerat a l'IES Jaume Callís de Vic i actualment estic apunt d'acabar la carrera de biologia a la UAB. Ja he fet algunes classes de les assignatures esmentades.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de biología si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos!