Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de música a EL PETIT ESTUDI MUSICAL, MARINA SERRA de Lliçà de Vall 10/h
El Petit Estudi Musical
Lliçà de Vall 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes de música a "EL PETIT ESTUDI MUSICAL, MARINA SERRA" de Lliçà de Vall

Classes individuals ó col·lectives, d'una durada de 30, 45 o 60 minuts. Tu tries l'horari i la durada d'aquestes, ens adaptem als teus objectius. Per a nadons, infants i adults. Professora titulada, amb molta experiència en docencia i com a músic intèrpret.

A "El Petit Estudi Musical, Marina Serra" ens adaptem a les teves necessitats o les dels teus fills, fem classes per a adults, infants i nadons; també disposem d'un ventall ampli d'horaris, i les classes poden ser d'una durada d'una hora, tres quarts o mitja hora. Fem classes individuals o col·lectives d'un màxim 3 alumnes. Són classes particulars i individualitzades depenent dels objectius establerts. Els preus són molt populars perquè tothom pugui adquirir coneixements de música. Classes de Violí, Piano, Guitarra, Baix elèctric, llenguatge musical i musicoteràpia

Les classes varien si són individuals o col·lectives. Van des de 10€ fins a 27€. També ofereixo opcions de mitja hora, tres quarts o una hora

Informaciones prácticas sobre El Petit Estudi Musical

Imparto lenguaje musical, guitarra, violín. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Me he conectado esta semana.

Experiencia de El Petit Estudi Musical

Amb una experiència en docéncia de més de 10 anys donant classes, amb titulació de superior com a intèrpret i màster en musicoteràpia. Els resultats es veuen en el primer any. Alumnes adults sense cap coneixement musical en un any aconsegueixen tocar cançons amb violí, piano, guitarra o baix elèctric.

Curriculum Vitae de El Petit Estudi Musical

Titol superior de violí, guitarra jazz. Violinista en diverses orquestres europees i més de 10 anys donant classes a adults i infants en diverses escoles.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de guitarra si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de violín para todos los gustos!