Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars d'alemany i anglés tots els nivells segons el marc europeu de referència 11/h
Carlos
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes particulars d'alemany i anglés tots els nivells segons el marc europeu de referència

Sóc un estudiant de quart curs de Filologia Alemanya amb experiencia com a professor de classes particulars des de fa cinc anys

Vaig viure durant un any a Alemanya gracies a una Beca Erasmus i aixo m'ha permes adquirir molta experiència tant en el que fa a la parla de la llengua com en altres aspectes de la linguistica.

Informaciones prácticas sobre Carlos

Imparto inglés, alemán. Para el/los nivel(es) selectividad, primaria, ESO, bachillerato, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Carlos

Porto gairebé 4 anys exercint com a professor d'alemany i d'anglés particular amb molt bons resultats. He impartit classe a gairebe una trentena d'alumnes que han pogut superar els seus examens amb èxit gràcies a les classes. Bons resultats garantitzats!

Curriculum Vitae de Carlos

Titulación : Graduado Filología alemana (grau)
Estudiante. Experiència en l'ensenyament de llengües, tècniques d'aprenentatge. Contacte directe amb la llengua alemanya intensiu.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de alemán si lo necesitas.