Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
13 /h
Tània
Premià de Mar 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes particulars d'assignatures de ciències

Professora amb àmplia experiència en classes particulars i acadèmies de repàs escolar ofereix classes de reforç, especialment enfocat a assignatures de ciències.

Experiència amb el temari tant d'ESO, Batxillerat, preparació de proves d'accés a cicles formatius i selectivitat. Especialment en les assignatures de:

Matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials, física, química, dibuix tècnic, tecnologia industrial i electrotècnia.

També tinc experiència amb les assignatures comunes dels diferents batxillerats i per les preparacions a les proves d'accès (català, castellà, anglès, història, etc.)

Les classes es realitzen a domicili a l'àrea del Maresme i Barcelona.

Informaciones prácticas sobre Tània

Imparto matemáticas, física, química, dibujo técnico, tecnología. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Curriculum Vitae de Tània

Titulación : Licenciado Escenografia

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de dibujo técnico nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.