Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars de flauta travessera 30 /h
Laia
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes particulars de flauta travessera

M'he format a Barcelona i França. Obtingut la Titulació Superior de flauta travessera al Conservatori del Liceu i realitzat cinc anys de perfeccionament al Conservatoire de Musique d'Órleans i a l'École Normale de Paris. He pogut gaudir de l'aprenentatge de la flauta amb l'Albert Mora, en Viçens Prats, l'Arlète Biget i en Pierre-Yves Artaud, per anomenar-ne alguns. He col·laborat amb diverses formacions, entre elles l'OFF -ensemble de música contemporània-.

Com a docent a Escoles de Música – amb més de 10 anys d'experiència- i interessada per la pedagogia, he aprofundit en el mètode Willems, la pedagogia de grup, la psicologia i l'estudi de tècniques corporals.

Ofereixo classes de flauta en les que l'objectiu és que l'alumne -nen o adult- pugui gaudir de la música a través de la flauta travessera, coneixer-se a si mateix – tant corporalment com psicològicament- i adquireixi autonomia.

Informaciones prácticas sobre Laia

Imparto flauta travesera. Para el/los nivel(es) básico, intermedio.

Doy clases presenciales, en mi domicilio.

Curriculum Vitae de Laia

Titulación : Postgrado Flauta travessera

Profesor

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de flauta travesera cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar.