Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars a Girona. Classes a domicili i a la nostra acadèmia. 20/h
Alex
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes particulars a Girona. Classes a domicili i a la nostra acadèmia.

La nostra acadèmia t’ofereix mestres particulars per a totes les edats, nivells i matèries. Tenim programes educatius per nens i adults. Oferim una educació de qualitat, plans educatius adaptats a les teves necessitats i als horaris que escullis. Serveis: classes particulars a domicili, classes a la nostra acadèmia, classes online.
Et beneficiaràs d’un programa d’estudi adaptat a les teves característiques i necessitats. Realitzarem un seguiment periòdic de l’evolució de cada alumne. Assessorament personalitat a càrrec de tot l’equip. El mestre particular es coordinarà amb el psicòleg i la família per assolir els objectius marcats.
Reserva ja les teves classes particulars.

Informaciones prácticas sobre Alex

Imparto inglés, español para extranjeros, catalán. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Alex

Titulación : Diplomado Maestro primaria i secundaria

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de español para extranjeros si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de catalán para todos los gustos!