Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Sandra
Barcelona
12€ /h
¡1a clase gratis!

Classes particulars Humanístic i reforç escolar (Filosofia, Història, Català i Castellà, Tècniques d'estudi...)

Sóc de Barcelona, tinc 29 anys, sóc llicenciada en Filosofia i tinc el Màster del professorat en secundària i Batxillerat. Ofereixo classes de l'àmbit de les humanitats, així com reforç escolar i tècniques d'estudi. El més important és trobar la motivació en l'aprenentatge, fer que els processos educatius siguin vivencials per l'alumnat.

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, lectura, filosofía, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Doy clases por webcam.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Sandra

Tinc més de set anys d'experiència impartint classes particulars en l'àmbit de les humanitats, i especialitzada a en la docència de la Filosofia. La meva metodologia és adaptable a cada alumne/a però sempre buscant la manera de trobar la motivació en el procés d'aprenentatge. Per a mi és important respectar els ritmes de cadascú/na a l'hora d'aprendre, així com potenciar tot allò bo que tenim.

Curriculum Vitae de Sandra

Sóc llicenciada en Filosofia i Màster de Formació del Professorat per la Universitat de Barcelona. Els últims anys he treballat amb adolescents a dins de l'àmbit socioeducatiu i docent.

Profes similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos! Encontrar clases de filosofía nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 12€ 12€ 12€
5 h. 60€ 60€ 60€
10 h. 120€ 120€ 120€
12/h ¡1a clase gratis!