Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars i de llengua i literatura catalana i castellana (ESO, batxillerat, Selectivitat) 14/h
Pep
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes particulars i de llengua i literatura catalana i castellana (ESO, batxillerat, Selectivitat)

En breus mesos seré llicenciat en Filologia catalana per la UAB (estic finalitzant actualment la carrera, amb els 12 últims crèdits) i treballo com a professor particular des de ja fa alguns anys, preparant alumnes de cara a la Selectivitat amb materials didàctics idèntics a les proves PAU i també fent classes de reforç de llengua per alumnes d'ESO.

A part, he impartit classes de català per a immigrants en un curs de nivell B1 i he coordinat i impartit tallers de literatura i escriptura creativa en centres cívics durant dos anys. També he treballat dos anys de llibreter i en l'actualitat sóc articulista a dues publicacions de premsa.

Sóc dinàmic, amb horaris flexibles i detesto fer classes avorrides ja que jo també les detestava quan era més petit. Malgrat això, la vida m'ha ensenyat que sense disciplina i concentració no és possible superar els reptes -també els acadèmics- que un es proposa.

Informaciones prácticas sobre Pep

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) ESO, bachillerato, selectividad, estudios superiores, primaria, fp - formación profesional, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Pep

Titulación : Licenciado Filología Catalana

Estudiante

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de llengua catalana i literatura para todos los gustos!