Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars de Piano, TARRAGONA ( Jazz / Música Clássica). Totes edats i nivells. Professor Titulat. 20/h
Joan
Cambrils 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes particulars de Piano, TARRAGONA ( Jazz / Música Clássica). Totes edats i nivells. Professor Titulat.

Ofereixo classes particulars de Piano a tots els nivells i edats. Tinc la titulació del Superior de Música del Liceu i porto anys dedicant-me a fer classes d’instrument i llenguatge musical.

Crec que es important, sobretot per als principiants, adquirir els coneixements bàsics d’harmonia i llenguatge musical que considero que s’han d’incloure dins de la mateixa matèria.

He estudiat música clàssica i jazz, així com he participat en projectes de pop, rock i soul. Sóc un music actiu immers en diversos projectes musicals dels quals sóc intèrpret i/o compositor.

Informaciones prácticas sobre Joan

Imparto lenguaje musical, piano, iniciación musical, improvisación. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional, grado superior.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Joan

Tinc experiència de 4 anys dedicant-me a fer classes d’instrument i llenguatge musical a persones de diferents nivells i edats.
Actualment tinc sota la meva responsabilitat a uns 15 alumnes d'instrument i un grup de llenguatge musical de 10 alumnes .
Els meus alumnes estan contents amb els resultats i ajudo a que cada un d’ells es motivi i aconsegueixi el seu repte personal.

Curriculum Vitae de Joan

Tinc la titulació del grau superior de música al Conservatori Superior del Liceu. Posseeixo el grau professional de música clàssica.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de piano si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de iniciación musical para todos los gustos! Encontrar clases de improvisación nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.