Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars de reforç (català, castellà, preparació selectivitat, etc.), Barcelona, estudiant de 20 anys 9 /h
Pol
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes particulars de reforç (català, castellà, preparació selectivitat, etc.), Barcelona, estudiant de 20 anys

Estudiant universitari (Psicologia) que busca donar classes de reforç a convenir a un preu assequible i assegurant una bona qualitat tant en el desenvolupament de les classes com en la puntualitat i efectivitat. Sempre intento que tot es faci amè i el menys pesat possible, sense deixar de banda l'objectiu principal: garantir l'èxit.

Sempre podem parlar sobre el preu. Si son dos alumnes a la vegada, cobro menys.

Informaciones prácticas sobre Pol

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, lectura, filosofía, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Pol

Porto fent classe de manera irregular, ajudant tant a més petits (primària i ESO, 2 anys i mig d'experiència) com a estudiants de BAT (1 any d'experiència).
He rebut alumnes que sobretot es preparen per a recuperacions i per a presentar-se a selectivitat.

Curriculum Vitae de Pol

ESO, BAT (assignatures tant d'humanitats -història de l'art, literatura, etc.- com de ciències -biologia-), cursant de segon any en Psicologia (UB), bones notes tant en l'institut com a la uni. Disponibilitat flexible (en podem parlar)

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos! Encontrar clases de filosofía nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.