Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes particulars de valencià, castellà i preparació exàmens de JQCV a Ontinyent 8 /h
Leila
Ontinyent 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes particulars de valencià, castellà i preparació exàmens de JQCV a Ontinyent

Sóc graduada en Filologia Catalana i actualment estic finalitzant el màster d'assessorament lingüístic i cultura literària. Durant tota la meua formació universitària he donat classe de valencià i castellà a diferents nivells.
Crec que és important dissenyar un pla d'estudi per veure l'evolució de l'alumne. Així també, pense que la motivació i les ganes per aprendre són indispensables, per la qual cosa, intente fer les classes amenes, combinant diferents exercicis i treballant totes les habilitats perquè aprendre llengua no té perquè ser un treball avorrit.

Els preus varien en funció de si l'alumne ve o he d'anar jo a la seua casa.

Informaciones prácticas sobre Leila

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, gramática, llengua catalana i literatura, valencià: llengua i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Leila

Porte fent classesdurant tota la meua formació universitària amb, és a dir, sis anys. Amb uns 30 alumnes que no sols han aconseguit superar els seus examens sinó que ho han fet amb èxit. Tots ells han passat d'anar mal acadèmicament a aconseguir passar de curs sense gaire dificultat.

Curriculum Vitae de Leila

Posseeïsc el diploma de mestre en valencià, la capacitació per a l'ensenyament en valencià i el nivell C2 de la JQCV (superior).

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de gramática para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.