Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
20 /h
Sonia
Lliçà d'Amunt 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de reforç de matemàtiques, física i química a tots els nivells

Sóc llicenciada en matemàtiques i professora titular d'aquesta assignatura en un centre d'educació secundària de granolles. Des dels 18 anys ajudo als alumnes que tenen dificultats en l'aprenentatge de matemàtiques, física o química. Imparteixo classes de preparació per les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, i de les proves d'accés a la universitat (selectivitat). L'experiència em permet garantir un percentatge molt elevat d'aprovats.

Si necessites reforç en alguna d'aquestes matèries no dubtis en posar-te en contacte amb mi, t'ajudaré a millorar. Espero la teva trucada,

Sònia

Informaciones prácticas sobre Sonia

Imparto matemáticas, física, química. Para el/los nivel(es) ESO, bachillerato, escuela de adultos, selectividad, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Sonia

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos!