Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes i reforç de primària, ESO i batxillerat. Especialitat en ciènices i idiomes. 13/h
Marta
Cerdanyola del Vallès 
1h Responde en 1 hora
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes i reforç de primària, ESO i batxillerat. Especialitat en ciènices i idiomes.

Tota l'educació Primària i secundària l'he fet al Centre d'Estudis Àgora. Actualment he acabat un màster de genètica, després d'acabar la llicenciatura en Biologia.

Les meves àrees de docència fortes són l'anglès i la biologia (o coneixement del medi) de qualsevol nivell, les matemàtiques, la química, la física, català i castellà de fins a nivell de 4rt d'ESO.

>En alumnes de primària acostumo a fer reforç a l'hora de fer els deures, ensenyo tècniques bàsiques d'estudi per a que el/la nen/a pugui ser més independent a l'hora d'estudiar, reforço els conceptes i/o assignatures que costen més a l'escola i proposo exercicis per a practicar, per exemple problemes de matemàtiques.

>En alumnes de secundària no ajudo tant a l'hora de fer els deures sinó en l'estudi d'aquelles matèries en que es necessita reforç o algun tema en concret d'una assignatura. També proposo exercicis per a practicar fora de l'estona de fer la classe.

Informaciones prácticas sobre Marta

Imparto matemáticas, física, química, biología, ciencias naturales. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Marta

Sóc llicenciada Biologia i tinc un màster en Genètica. Des de primer de carrera he impartit classes de repàs i reforç escolar, així com classes d'anglès en acadèmies d'idiomes i d'extraescolars.
Actualment estic studiant el màster de formació del professorat de secundària.

Curriculum Vitae de Marta

Sóc llicenciada Biologia i tinc un màster en Genètica. Des de primer de carrera he impartit classes de repàs i reforç escolar, així com classes d'anglès en acadèmies d'idiomes.
Actualment estic studiant el màster de formació del professorat de secundària.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de biología nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.