Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de repàs: aprofita l'estiu 11/h
Esteve
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de repàs: aprofita l'estiu

Llicenciat en Filosofia, amb Certificat d'Aptitud Pedagògica, nivell D en llengua catalana i experiència docent en centres de primària, secundària i universitat.

Ofereixo classes de repàs a l'estiu i preparació d'exàmens de setembre: filosofia, llengües, ciències (fins a nivell d'ESO), història i literatura, tècniques d'estudi...

Preu: 10 euros/hora (Barcelona centre).
Caps de setmana i horari nocturn (22h - ): 12 euros/hora.

Possibilitat de facturació.

Llicenciat en Filosofia, Certificat d'Aptitud Pedagògica i experiència docent a primària, secundària i universitat. Classes de repàs: llengües, ciències (fins a nivell d'ESO), humanitats. Tècniques d'estudi i organització, orientació universitària, tutoria i assessorament acadèmic. Formació per a empreses: resolució de conflictes, motivació, oratòria. Preus per hora Lectius 10€ Dissabtes 12€ Festius: 15€ Horari nocturn (22h-7h): + 5€

Informaciones prácticas sobre Esteve

Imparto técnicas de estudio, filosofía. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Esteve

Titulación : Master Filosofia

Profesor

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de técnicas de estudio cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de filosofía si lo necesitas.