Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de repàs i cangurs 11 /h
Anna
Calonge 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de repàs i cangurs

DISPONIBLE DES DE L'OCTUBRE 2014 FINS AL JUNY 2015 (BARCELONA)

Estudio Disseny a la BAU (Poblenou) i visc a prop de Plaça Universitat (Eixample).
Em considero una persona molt creativa, activa, divertida i responsable. Tinc dos títols de premonitora i 4 anys d'experiència (amb nens de 1 a 16 anys).

A part de cangur i professora de repàs de nens més petits (mates, anglès, català, castellà...) també faig classes a nens més grans que ja comencen a encaminar-se cap a les humanitats (llatí, literatura, història de l'art...) i també tinc un alt domini dels programes informàtics de disseny A. Photoshop, A. Illustrator i A. Indesign,que poden interessar a molta gent (de totes les edats).

Si s'organitza bé, també puc dur a terme classes o tallers en petits grups (ja sigui de repàs general, d'alguna assinatura en concret o d'alguna activitat més lúdica del tipus dibuix, manualitats...)

Informaciones prácticas sobre Anna

Imparto ayuda con los deberes, técnicas de estudio, latín. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, selectividad, bachillerato.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Curriculum Vitae de Anna

Titulación : Bachillerato Humanístico

Estudiante

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de técnicas de estudio si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de latín para todos los gustos!