Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de repàs a Cardedeu, enginyera titulada amb experiència de professora de més de 6 anys (noia, 23 anys, cotxe propi) 15/h
Claudia
Cardedeu 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
Lengua cooficialCatalán
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de repàs a Cardedeu, enginyera titulada amb experiència de professora de més de 6 anys (noia, 23 anys, cotxe propi)

Sóc graduada en enginyeria multimedia i actualment estic fent un master en innovació tecnològica. Tinc 23 anys i porto més de 6 donant classes de repàs des de primaria fins a batxillerat. M'agrada explicar les coses perquè s'entenguin, des de mates i tecnologia fins a anglès (tinc un nivell alt amb títol oficial i he viscut a eeuu).
Si t'interessa ajuda amb els deures, repassar conceptes d'assigantures concretes o preparar exàmens, contacta amb mi! :)

Depen del desplaçament i del tipus de preparació i material necessari, pot ser 18€/h

Informaciones prácticas sobre Claudia

Imparto matemáticas, física, tecnología, ingeniería, trigonometría. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Me he conectado este mes.

Experiencia de Claudia

Porto més de 6 anys donant classes de primaria, eso i barxillerat de totes les assignatures, però especialment mates, tecno i anglès.
M'agrada explicar les coses perquè s'entenguin (és l'única manera d'aprendre-les per sempre!) i així els meus alumnes aconsegueixen molt bons resultats.

Curriculum Vitae de Claudia

Enginyeria multimedia
(Actualment cursant master)

Titol Advanced Certificate in English by Cambridge

Experiència com a professora de repàs de més de 6 anys

Experiència a l'extranger i professional en l'àmbit de les noves tecnologies.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de tecnología para todos los gustos! Encontrar clases de ingeniería nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.