Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de repàs a domicili de matemàtiques, física, química, tecnologia i dibuix tècnic. 10 /h
Estela
Sant Cugat del Vallès 
11h Responde en 11 horas
Perfil verificado
Desafortunadamente, este profesor no está disponible

Classes de repàs a domicili de matemàtiques, física, química, tecnologia i dibuix tècnic.

Estudiant universitària (arquitectura UPC) i s'ofereix per a impartir classes particulars a domicili a l'entorn de Sant Cugat del Vallès de qualsevol assignatura d'ESO i batxillerat tecnològic (matemàtiques, física, química i dibuix tècnic). També classes d'idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Disponibilitat total durant les tardes entre setmana i a qualsevol hora durant els caps de setmana.

Bachillerato: 15€/h

Informaciones prácticas sobre Estela

Imparto matemáticas, física, química, dibujo técnico, tecnología. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Estela

Tinc experiència impartint classes particulars a alumnes d'ESO i batxillerat des de fa 4 anys. També tinc coneixements bàsics de tracte amb nens i nenes, fent de cangur des de fa 3 anys i treballant de monitora a l'esplai de Sant Cugat des de fa 2 anys.

Curriculum Vitae de Estela

Sóc l'Estela Roca, estudiant d'Arquitectura a la UPC. He cursat el batxillerat tecnològic i tinc coneixements de llengües: català, castellà, anglès i francès. Tinc el Advanced Certificate of Cambridge en anglès i el nivell B1 de l'Escola Oficial d'Idiomes en francès. També tinc experiència impartint classes particulars a alumnes d'ESO i batxillerat des de fa 4 anys.

Desafortunadamente, este profesor no está disponible Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de dibujo técnico nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.