Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Classes de repàs de QUÍMICA, Física i Matemàtiques per a Secundària, Batxillerat i Universitaris 20/h
Joan
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Superprof desde hace más de 3 años
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Classes de repàs de QUÍMICA, Física i Matemàtiques per a Secundària, Batxillerat i Universitaris

Sóc en Joan, tenc 29 anys i en fa més de 10 que imparteixo classes de repàs. En aquests moments dono classes a alumnes de Batxillerat i Universitaris. Sóc doctor en Química per la UAB. Conec perfectament el món de la docència pels anys de classes de repàs i perque els darrers 4 anys he impartit classes a la Universitat.

Considero que el fet de ser jove (29) fa que recordi molt bé on tenia jo problemes de comprensió en les diferents assignatures tant de l'institut com de la carrera i que per tant a l'hora de solucionar les dificultats dels meus alumnes la cosa sigui més fàcil.

He impartit classes de Química per a Geòlegs, ambientòlegs,... i de quimica orgànica i estuctura atòmica i enllaç per a estudiants de la carrera de quimica. Així mateix també he ajudat a joves de ESO i batxillerat tant en matemàtiques, química, física, mecànica, etc.

Si us plau no dubteu en posar-vos en contacte amb mi davant de qualsevol dubte.

Informaciones prácticas sobre Joan

Imparto matemáticas, física, química, otras ciencias, mecánica. Para el/los nivel(es) bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, escuela de adultos, estudios superiores.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Curriculum Vitae de Joan

Profesional

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de matemáticas cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de física si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de química para todos los gustos! Encontrar clases de otras ciencias nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.