Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
13/h
Ferran
Gerona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Curs d'Anglès o Alemany, d'inicial a intermedi, a través d'internet i videoconferència per webcam

Cursos d'Anglès i d'Alemany per e-mail. A través de correu electrònic, i seguint el llibre de text, faré seguiment del teu progrés en tot moment. També disposaràs de classes de conversa per webcam, que t'ajudaran a practicar la pronunciació. El curs té una durada il·limitada, de manera que tot depèn de tu.

La modalitat Standard costa 220€ (o 39€/mes durant 6 mesos). La modalitat Premium costa 340€ (o 59€/mes durant 6 mesos) i inclou 15 hores de conversa. Cada hora de conversa extra o no inclosa en el programa costa 13€.

La quota mensual de 59€ (durant 6 mesos) inclou 15 hores de conversa per webcam. Cada hora de conversa extra costa 13€. La quota mensual de 39€ durant 6 mesos no inclou les classes de conversa.

Informaciones prácticas sobre Ferran

Imparto inglés, alemán, catalán. Para el/los nivel(es) bachillerato, selectividad, fp - formación profesional, estudios superiores, escuela de adultos, A1, A2, B1, básico, intermedio, avanzado, B2, C1, C2.

Sólo doy clases por webcam.

Experiencia de Ferran

Tinc experiència de més de 3 anys fent classes particulars d'anglès i d'alemany, tant a distància com presencialment, amb grans resultats per als alumnes. La metologia és eficaç, ja que deixo la lectura, vídeos i redaccions per casa, i a classe ens centrem en gramàtica i conversa.

Curriculum Vitae de Ferran

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Certificat del Nivell C1 d'anglès (BCN Languages) i Certificat del Nivell C1 d'alemany (Goethe Institut).

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de alemán si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de catalán para todos los gustos!