Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
DONE CLASSES I CUIDE DE NENS, desde infantil fins batxiller, calitat-preu de les classes inigualable 10/h
Neus Planelles Bort
Burriana 
24h Responde en 24 horas
Perfil y títulos verificados
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

DONE CLASSES I CUIDE DE NENS, desde infantil fins batxiller, calitat-preu de les classes inigualable

tinc el Títol Oficial de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil, i també que sóc monitora de temps lliure de l'Associació Josep Climent, de Castelló de la Plana, des fa uns quants anys. També he animat algun aniversari que altre pel meu compte. I amb tot açò considere que estic preprada per a poder entrar a formar part de la vostra empresa.

A més, a part dels anys que sóc monitora, els mesos que he estat de pràctiques en una escola infantil, m'han donat una experiència bona amb la que estic preparada per a treballar amb els xiquets.

Soc una persona treballadora, responsable, seria, amable, m'adapte perfectament a qualsevol horari i dia de treball, amb ganes de treballar i a qui li encanten els xiquets.

cuando me tenga q desplazar más de 50 km el precio aumentará a 3 euros más la hora

Informaciones prácticas sobre Neus Planelles Bort

Imparto inglés, español para extranjeros, valenciano. Para el/los nivel(es) intermedio, bachillerato, avanzado, ESO, B2.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Neus Planelles Bort

dinàmiques, clares, serioses, no cares, satisfactòries, així han sigut les meues classes, he donat algunes classes soltes a gent de la meua edat, i els ha quedat tot clar quan els ho he acabat d'explicar. m'especialitzo en classes d'infantil i primària perquè son els sectors amb què més he trebatllat, preparant-los activitats , gincames, tallers.... i sempre he tingut unes genials idees amb que els xavals s'ho han passat d'allò més bé

Curriculum Vitae de Neus Planelles Bort

Dispose del GSFP d'educació infantil, el GMFP d'administratiu, el titol oficial de monitor de temps lliure, el B1 de la Junta Qualificadora de Valencià

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de inglés cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de español para extranjeros si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de valenciano para todos los gustos!