Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Terrassa 
Pau
Terrassa 
Satisfacción 100% garantizada
6€ /h
¡1a clase gratis!
Pau
Terrassa
6€ /h
¡1a clase gratis!
Superprof desde hace más de 9 meses
Perfil profe verificado
Responde en 4 horas
1a clase gratis

Entrenador de diferents esports amb experiència durant 14 anys dintre del esport, 3 com entrenador. Terrassa, BCN.

Em dic Pau i tinc 21 anys. Actualment curso un grau superior d'Educació infantil i he estat entrenador de bàsquet durant 3 anys. La meva metodologia és simple: ensenyar els valors del esport i ensenyar els meus coneixements als nois i noies per tal que intentin aprendre el esport en totes les seves branques: tècnica, físic i respecte i companyerisme.

Imparto pádel, iniciación deportiva, fútbol, baloncesto, hockey hierba. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.
Doy clases por webcam.
Lengua cooficial:Catalán

Experiencia de Pau

Porto 3 anys ensenyant el esport com entrenador a un club de bàsquet tot i que també he fet diferents esports durant anys com són el futbol, el hockey, el pàdel i multiesport, incluint el bàsquet. He portat a diferents equips on he ensenyat tots els meus coneixements. Els meus resultats han sigut crear un grup d'amics més enllà d'un equip, on tothom es sentís comode i l'ambient fós més favorable a ensenyar i aorendre tots plegats.

Curriculum Vitae de Pau

He treballat com a entrenador, com he dit anteriorment, durant 3 anys. També he treballat com a dependent a una tenda i he fet de cangur durant 5 anys, juntament amb el treball d'entrenador.

Profes similares

¿Buscas clases de pádel cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de iniciación deportiva si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de fútbol para todos los gustos! Encontrar clases de baloncesto nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 6€ 6€ 6€
5 h. 30€ 30€ 30€
10 h. 60€ 60€ 60€
6/h ¡1a clase gratis!