Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Vic 
Edgar
Vic 
Satisfacción 100% garantizada
9€ /h
¡1a clase gratis!
Edgar
Vic
9€ /h
¡1a clase gratis!
Superprof desde hace más de 10 meses
Perfil y títulos verificados
Responde en 24 horas
1a clase gratis

Estudiant de Batxillerat,per cuidar nens (fer de cangur) o donar classes de reforç! Vic.

Hola! Sóc un estudiant de 1r de Batxillerat a Vic. T'ha sortit algun imprevist o tens algun compromís amb el qual no saps on deixar la canalla? Els teus fills necessiten ajuda per recuperar aguna assignatura que els va malament, tenen problemes amb els deures o simplement volen un reforç mínim per acabar d'ajudar-los a pujar notes? Contacta amb mi! M'ofereixo a ajudar-vos!

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, lectura, cuidado de niños, latín. Para el/los nivel(es) primaria, ESO.
Doy clases presenciales, en tu domicilio.
Doy clases por webcam.

Experiencia de Edgar

Tinc experiència havent ajudat a altres companys de clase, i al final han aconseguit aprovar! Si alguna assigantura va malament, no dubtis en contactar amb mi! Segur que hi podem fer alguna cosa!!! També he ajudat amb els deures a alguns alumnes de primària de la meva antiga escola i creu-me, una petita ajuda sempre va bé!

Curriculum Vitae de Edgar

Tinc el títol de l'ESO amb una mitjana de 7, i tot i que la meva especialitat són les Lletres, puc donar un cop de mà amb les ciències sense cap problema!!

Profes similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos! Encontrar cuidado de niños nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. No disponible 11€ 9€
5 h. No disponible 51€ 45€
10 h. No disponible 88€ 90€
9/h ¡1a clase gratis!