Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de composició ofereix classes particulars d'harmonia, contrapunt i piano a Barcelona 15/h
Ignasi
Barcelona 
19h Responde en 19 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de composició ofereix classes particulars d'harmonia, contrapunt i piano a Barcelona

Em dic Ignasi i sóc estudiant de composició a l'ESMuC. M'ofereixo per a fer classes particulars de repàs d'harmonia, contrapunt, anàlisi i piano fins a 6è de grau professional. També per a estudiants que s'estiguin preparant les proves d'accès al superior.

*Les classes a domicili poden suposar un increment en el preu a consultar depenent del desplaçament que comportin. Visc a la zona de Sants.

Informaciones prácticas sobre Ignasi

Imparto lenguaje musical, piano, solfeo, improvisación, composición. Para el/los nivel(es) básico, intermedio, avanzado, grado elemental, grado profesional.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Ignasi

Tinc set anys d'experiència amb alumnes de totes les edats amb classes d'iniciació i repàs de tots els nivells fins a 6è de grau professional. També he preparat exitosament alumnes per a entrar al superior de música (harmonia i anàlisi).

Curriculum Vitae de Ignasi

Vaig cursar els estudis de grau professional de piano al conservatori de Cervera sota la tutela de Santi Riu (piano), Ramon Enric Pérez (harmonia i composició) i Sònia Peiró (música de cambra), mostrant sempre un gran interès per la improvisació i la composició.

La meva formació pianística va continuar durant tres anys a Musikene, el centre superior de música del país Basc, amb Emmanuel Farrer-Lalöe (piano). Allí va tindre els primers contactes amb el món de la improvisació professional amb l’organista i improvisadora eslovaca Mònica Melcova. Finalment vaig deixar aquesta etapa per poder aprofundir en la composició, l’orquestració i la improvisació amb el professor Ramon Enric Pérez, tot preparant-me les proves d’accés per poder cursar la carrera de composició a l'ESMuC, on estic actualment.

Al llarg de la meva formació també he treballat amb els pianistes i pedagogs Jordi Vilaprinyó, Gerard Pastor, Ricardo Requejo, Albert Atenelle i Stanislav Pochekin. El meu interès per conèixer i entendre la música i no estancar-me mai en una sola especialització m’han portat a explorar nous terrenys musicals rebent formació extra-curricular en l’àmbit del jazz i la percussió moderna.

D’altra banda, les meves inquietuds per qualsevol branca artística m’han portat a cultivar durant anys el món de les arts plàstiques i l’escriptura amateur, culminant amb la meva obra “Cinc instants preciosos” amb la que he fet la meva primera aproximació al teatre maridant-lo amb música improvisada al moment, representada durant 3 anys a ciutats com Cervera, Lleida, Barcelona i Donosti.

Al llarg dels anys també he format part com a teclista en combos de jazz i grups de música moderna, pop, heavy, música dels 80, i rock&roll clàssic, on he pogut experimentar i desenvolupar la meva formació en jazz i música moderna, així com aproximar-me en el món dels sintetitzadors i òrgans elèctrics.

En l'àmbit pedagògic, tot i que extramusical, també he treballat sis anys amb nens d'entre 6 i 12 anys com a professor de patinatge en activitats extraescolars a través del consell esportiu de la Segarra.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas clases de lenguaje musical cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de piano si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de solfeo para todos los gustos! Encontrar clases de improvisación nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.