Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant d'Educació Primària s'ofereix a fer classes d'anglès i reforç / cangurs 10/h
Helena
Badalona 
4h Responde en 4 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant d'Educació Primària s'ofereix a fer classes d'anglès i reforç / cangurs

Em dic Helena. Tinc 19 anys, visc a Badalona i actualment sóc estudiant de segon curs d'Educació primària en Anglès a la UAB. Tinc el nivell advanced d'anglès. He realitzat aquest any les meves primeres pràctiques a una escola així que m'ofereixo a fer classes de reforç i d'anglès a estudiants d'Educació Primària (per tal de millorar laboralment), també m'ofereixo a fer de cangur de nens d'Educació Primària i finalment m'ofereixo a fer classes d'anglès a estudiants d'Educació Primària, ESO i batxillerat (tots els nivells). Sóc una persona molt dinàmica i sempre intentaré buscar estratègies per fer les classes més amenes però al mateix temps faré un bon ús de les hores perquè els estudiants aprenguin el que és necessari.

El preu és negociable ja que al tenir poca experiència agraeixo els pares i alumnes que em donen un vot de confiança.

Informaciones prácticas sobre Helena

Imparto inglés, cuidado de niños. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Helena

Tinc poca experiència en el sector, he realitzat pràctiques a una escola d'Educació Primària però no he tingut la oportunitat de fer classes a alumnes degut als meus horaris (estudio per les tardes). Tot i això tinc experiència en altres sectors laborals i em veig perfectament preparada i amb moltes ganes de fer classes.

Curriculum Vitae de Helena

Tinc el CAE (Certificate in Advanced English) i el nivell A2 de Francès. Actualment, estic fent un curs intensiu per treure'm el C2 de Català i el Català és la meva llengua materna així que no tinc cap problema a l'hora d'ensenyar aquesta matèria. També estic estudiant Italià. Sóc molt bona amb els idiomes.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información