Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de filologia catalana imparteix classes de reforç valencià/català per a joves i preparació de certificats oficials (Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià) a València capital. 10/h
Lara
Valencia 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de filologia catalana imparteix classes de reforç valencià/català per a joves i preparació de certificats oficials (Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià) a València capital.

Estudie 3r de filologia catalana a la Universitat de València.

Les meues classes estan destinades a persones que vulguen examinar-se per al certificat oficial de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià necessari per a fer el CAP i les oposicions. També van destinades a aquells joves que estan cursant ESO o batxillerat.

La tècnica d'estudi per a les persones que vulguen treure's el certificat oficial és seguir el llibre "Va de Bo" de Bromera i partir la classe. Cada temps destinar-la a fer dictats, llegir texts i una bona part a fer exàmens de la JQCV i gramàtica. En canvi, per als joves d'institut seguisc el temari del seu llibre.

Informaciones prácticas sobre Lara

Imparto ayuda con los deberes, ortografía, gramática, llengua catalana i literatura, valencià: llengua i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Lara

No tinc experiència. Ara mateixa estic preparant a un xic per al Grau Mitjà de Valencià i està molt content. Segur que aconsegueix el títol per poder fer la Capacitació de Mestre en Valencià i, així, poder presentar-se a les oposicions.

Curriculum Vitae de Lara

Tinc 3 cursos de Ensenyament Professional de Músical (especialitat amb el clarinet). Tinc el batxillerat amb una mitjana de notable i actualment estic cursant 3r de Filologia Catalana a la Universitat de València.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de ortografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de gramática para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.