Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Lara
Valencia
10€ /h
¡1a clase gratis!

Estudiant de filologia catalana imparteix classes de reforç valencià/català per a joves i preparació de certificats oficials (Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià) a València capital.

Estudie 3r de filologia catalana a la Universitat de València.

Les meues classes estan destinades a persones que vulguen examinar-se per al certificat oficial de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià necessari per a fer el CAP i les oposicions. També van destinades a aquells joves que estan cursant ESO o batxillerat.

La tècnica d'estudi per a les persones que vulguen treure's el certificat oficial és seguir el llibre "Va de Bo" de Bromera i partir la classe. Cada temps destinar-la a fer dictats, llegir texts i una bona part a fer exàmens de la JQCV i gramàtica. En canvi, per als joves d'institut seguisc el temari del seu llibre.

Imparto ayuda con los deberes, ortografía, gramática, llengua catalana i literatura, valencià: llengua i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.
Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Experiencia de Lara

No tinc experiència. Ara mateixa estic preparant a un xic per al Grau Mitjà de Valencià i està molt content. Segur que aconsegueix el títol per poder fer la Capacitació de Mestre en Valencià i, així, poder presentar-se a les oposicions.

Curriculum Vitae de Lara

Tinc 3 cursos de Ensenyament Professional de Músical (especialitat amb el clarinet). Tinc el batxillerat amb una mitjana de notable i actualment estic cursant 3r de Filologia Catalana a la Universitat de València.

Profes similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de ortografía si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de gramática para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.

València
Graduada en Filología da clases de valenciano: lengua y literatura en Valencia.
15€
Anna
¡1a clase gratis!
Clases por webcam Clases presenciales Perfil verificado
En su domicilio En tu domicilio Por webcam
1 h. 10€ 10€ No disponible
5 h. 50€ 50€ No disponible
10 h. 100€ 100€ No disponible
10/h ¡1a clase gratis!