Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de Geologia a la UAB s'ofereix per donar classes de ciències i/o ajuda amb els deures escolars a nivell de primària, ESO i batxillerat. Em desplaço al domicili per la zona de Caldes de Montb 8 /h
Marta
Caldes de Montbui 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de Geologia a la UAB s'ofereix per donar classes de ciències i/o ajuda amb els deures escolars a nivell de primària, ESO i batxillerat. Em desplaço al domicili per la zona de Caldes de Montb

Hola, em dic Marta i sóc estudiat de 4t de geologia a la UAB, m'ofereixo per donar classes majoritàriament de ciències i matemàtiques a infants i joves des de primària fins a batxillerat. També puc ajudar en la planificació de l'estudi, ajudant i donant les claus bàsiques per a que puguin solucionar els problemes sorgits ells mateixos.

Informaciones prácticas sobre Marta

Imparto apoyo escolar, cuidado de niños. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, fp - formación profesional.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Marta

Porto 5 anys donant classes de repàs escolar i reforç d'estiu, ajudant a 5-7 alumnes a millorar en els seus estudis. A més sempre m'he ofert a ajudar als meus companys de classe a entendre els exercicis de classe i ajudar-los a estudiar.

Curriculum Vitae de Marta

- Actualment estic acabant la carrera de geologia a la UAB i vaig acabar el batxillerat científic l'any 2011
- Des del 2013 tinc el títol de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil (109846/5)
- Al 2014, vaig obtenir el Certificat de manipulació d’aliments

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas apoyo escolar cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer cuidado de niños si lo necesitas.