Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
12 /h
Afrika
Celrà 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant d'Humanitats. Ofereixo classes de Llengua i Literatura per a alumnes des de Primaria a Batxillerat

Em dic Àfrika, tinc 20 anys i estudio Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Sóc de Girona i passo tot l'estiu aquí. Dirigeixo les meves classes a alumnes des de la Primaria a Batxillerat. M'apassionen les llengües i les literatures, matèries que segueixo aprenent a la carrera. La meva intenció és ensenyar als alumnes d'una manera dinàmica i senzilla, ajudar a fer els deures mitjançant la comprensió, transmetent interès, així com ampliar els seus coneixements si així ho desitgen.

Informaciones prácticas sobre Afrika

Imparto ayuda con los deberes, lengua castellana y literatura, lectura, llengua catalana i literatura, literatura universal. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Experiencia de Afrika

Havia donat classes anteriorment a alumnes de primaria mentre cursava el Batxillerat. Crec que, actualment, cursant un Grau puc oferir més ajuda; conec amb més profunditat les matèries, per tant puc oferir més coneixements. També puc donar més eines per fer un bon treball o una bona redacció.

Curriculum Vitae de Afrika

A "grosso modo", sempre he obtingut molt bones notes en matèries de Lengua i Literatura, coneixement que he ampliat a Humanitats.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer clases de lengua castellana y literatura si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra clases de lectura para todos los gustos! Encontrar clases de llengua catalana i literatura nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.