Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de medicina del sisè any per fer classes particulars o reforç 12/h
Mireia
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lenguas cooficialesCatalán, Valenciano
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de medicina del sisè any per fer classes particulars o reforç

Sóc estudiant de medicina de l'últim any i estic buscant una feina més o menys estable. Sempre m'ha agradat donar un cop de mà amb els estudis tant quan anava a escola amb els meus companys com treballant amb nens i nenes de professora particular o classes col·lectives de reforç de català al Casal dels Infants del Raval. M'adapto als objectius, siguin fer reforç i acompanyament amb deures i exàmens o treballar matèries concretes o desenvolupar tècniques d'aprenentatge i consolidació dels coneixements que es desitgi millorar. M'agraden els nens i hi busco col·laboració, bona predisposició de treballar per tal de, en comptes d'imposar, poder organitzar conjuntament allò que es vol aprendre i reforçar, i així aconseguir també una motivació extra per part de l'alumne.

Informaciones prácticas sobre Mireia

Imparto ayuda con los deberes, apoyo escolar, cuidado de niños, filosofía, llengua catalana i literatura. Para el/los nivel(es) primaria, ESO, bachillerato, selectividad.

Doy clases presenciales, en tu domicilio.

Doy clases por webcam.

Experiencia de Mireia

He fet de professora treballant com a voluntària durant molts anys al Casal dels Infants, amb nens en risc d'exclusió social, famílies i situacions precàries, però que venien a l'estiu per reforçar el seu nivell de català i poder anar més d'acord amb el nivell de classe a l'hora de reiniciar l'escola el setembre. Allà me'n sortia prou bé i durant un any vaig estar gestionant un grupet de nens més "trapelles" en format reduït per treballar millor, i tot i ser voluntària, jo n'era la responsable. Fa un parell d'anys vaig fer reforç escolar a una nena preadolescent i els resultats acadèmics van millorar i va passar a secundària sense cap mena de problema.

Curriculum Vitae de Mireia

Com ja he dit, tinc experiència tant en classes grupals amb diferents nens com en classes particulars. Pel que fa les edats al raval hi havia dos grups, d'entre 7 i 10 anys i d'entre 11 a 15, és a dir que el marge és bastant ampli.

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer apoyo escolar si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra cuidado de niños para todos los gustos! Encontrar clases de filosofía nunca había sido más fácil: vas a adorar aprender.