Ayuda
Ayuda Dar clases particulares
Estudiant de publicitat i relacions púliques de la universitat Pompeu Fabra ofereix classes de repàs de totes les matèries i serveis de cangur a infants de primària a Barcelona 12/h
Laia
Barcelona 
24h Responde en 24 horas
Perfil verificado
Lengua cooficialCatalán
¡1a clase gratis!
Reserva una clase

Estudiant de publicitat i relacions púliques de la universitat Pompeu Fabra ofereix classes de repàs de totes les matèries i serveis de cangur a infants de primària a Barcelona

Hola! Em dic Laia Torner i estic estudiant segon de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra. Ofereixo classes de totes les matèries per a infants de primària, així com també serveis de cangur. Tinc el nivell B2 d'anglès i una gran experiència amb nens i nenes, ja que dedico el meu temps lliure a educar en el lleure com a monitora en un esplai.

D'altra banda, també m'interessa realitzar classes d'anglès per a joves de secundària.

Informaciones prácticas sobre Laia

Imparto ayuda con los deberes, apoyo escolar, cuidado de niños. Para el/los nivel(es) primaria.

Doy clases presenciales, en mi domicilio o en el tuyo.

Me he conectado este mes.

Experiencia de Laia

Fins al moment no he donat classes particulars, però tinc una gran experiència amb infants gràcies a la meva col·laboració com a monitora a l'esplai del meu poble. Aquest serà el tercer any que estic treballant allà de manera voluntària.

Curriculum Vitae de Laia

Estic estudiant segon de Publicitat i Relacions públiques a la universitat Pompeu Fabra, i tinc el nivell B2 d'anglès (First Certificate Exam - Cambridge)

¡1a clase gratis! Satisfacción Garantizada más información

Profesores similares

¿Buscas ayuda con los deberes cerca de casa? Te presentamos una selección de anuncios de profes que te pueden ayudar. Superprof también te puede proponer apoyo escolar si lo necesitas. Aprender ya no es un problema, ¡encuentra cuidado de niños para todos los gustos!